Mi

vas

želimo

inspirirati

Documents

Kako poslovne djelatnosti rastu, obično s njima raste i administrativno opterećenje. Upravljanje velikim obimom transakcija zna predstavljati značajan pritisak na resurse - posebno kad se to radi na staromodni način.

Mi smo razvili svoja rješenja za dokumente i komunikaciju posebno za preduzeća koja upravljaju velikim obimom finansijskih transakcija.

Identity

U potpunosti certificirane i usklađene sa svim obaveznim propisima o privatnosti i sigurnosti, naše usluge Identiteta pružaju sigurne platforme za online identifikaciju i logovanje.

Payments

Kao jedan od vodećih pružatelja usluga plaćanja u Evropi, mi možemo pojednostaviti cijeli lanac finansijske opskrbe, bilo da je klijent multinacionalna korporacija ili MSP koje posluje na lokalnom tržištu.

Finance & Services

Naša platforma omogućava lako dodavanje dodatnih usluga na raznolike ekosisteme koji nude, na primjer, rješenja za finansiranje, kreditno ocjenjivanje ili upravljanje obavezama i potraživanjima.

Miel Horsten

General Manager

ALD raste van granica konvencionalne kompanije za lizing i kreće se ka tome da postane istinski pružatelj mobilnosti. Shodno tome, naši proizvodi postaju kompleksniji. Ovaj pomak moguć je samo uz moderan i u potpunosti digitalan pristup i mi znamo da možemo računati na grupaciju Unifiedpost u ostvarivanju ove krajnje važne tranzicije.

Olivier Onclin

COO

Uspjeli smo smanjiti svoju zavisnost od sporih i kompleksnih ciklusa IT rješenja jačanjem naše djelatnosti kako bi se stvorile efikasne, klijentski orijentirane i višekanalne komunikacije s klijentima.

Christophe Meesters

CEO

Kompjuterizacija administrativnog i repetitivnog posla se mora obaviti. Usluga koja se može kompjuterizirati putem nove tehnologije ima manju, a u dugoročnijem periodu i nikakvu dodatnu vrijednost. Ona se više ne može plasirati na tržište. Na taj načiin oslobođeni zaposlenici mogu pomoći u oblastima gdje je dodatna vrijednost još uvijek moguća.
Naši klijenti također smatraju da je vrlo zgodno upravljati svim svojim dokumentima na jednom mjestu.
Time se ispunjava njihova želja da se sve više i više oslobađaju papira.

Stupite u kontakt

Klikom na "Podnesi" ispod, vi pristajete dozvoliti Unifiedpost Group da čuva i obrađuje osobne informacije koje su gore podnesene kako bi vam se pružao zatraženi sadržaj. Za dodatne informacije obratite se na našu politiku privatnosti.