Korporacije i vlada

Mi vas želimo inspirirati i umanjiti kompleksnost vaših poslovnih procesa.

Otkrijte kako kompanije mijenjaju način svog rada.

"ALD izrasta van granica konvencionalne kompanije za lizing i kreće se ka tome da postane istinski pružatelj mobilnosti. Shodno tome, naši proizvodi postaju kompleksniji. Ovaj pomak moguć je samo uz moderan i u potpunosti digitalan pristup i mi znamo da možemo računati na grupaciju Unifiedpost u ostvarivanju ove krajnje važne tranzicije."

Miel Horsten - generalni direktor, ALD Automotive

"Uspjeli smo smanjiti svoju zavisnost od sporih i kompleksnih ciklusa IT rješenja jačanjem naše djelatnosti kako bi se stvorile efikasne, klijentski orijentirane i višekanalne komunikacije s klijentima."

Olivier Onclin - šef operacija, Belfius

"Sa Z prijavom ja se mogu bezbjedno prijaviti, na primjer na RVO. Naša kompanija nalazi se u ruralnoj oblasti gdje raspon za mobilne telefone nije uvijek optimalan. Odlična stvar u vezi Z prijave je da se mogu prijaviti i sa OTP uslugom, tako da mogu pristupiti relevantnim informacijama i kad mi je signal loš. A pošto smo mi članica LTO-a, dobivam i dodatni popust!"

Eefje Meihuizen-Kuyt -poduzetnik u poljoprivredi i predstavnik okruga, FrieslandCampina

"Securex snažno vjeruje u digitalne procese, jer su oni brži, lakši za pratiti i rentabilniji od onih koji se oslanjaju na papir. Na svom stalnom putovanju ka digitalnim tokovima rada, mi uvijek vrednujemo svoje alate i procese. Grupacija Unifiedpost, sa svojim dokazanim historijatom u digitalizaciji sličnih procesa, razvila je ovo inovativno rješenje za preporučena pisma, čime su postali očigledan partner u poduzimanju tog narednog koraka."

Dimitri De Schepper - direktor digitalnog odjela, Securex

Otkrijte naša rješenja

Documents

Kako poslovne djelatnosti rastu, obično s njima raste i administrativno opterećenje. Upravljanje velikim obimom transakcija zna predstavljati značajan pritisak na resurse - posebno kad se to radi na staromodni način.

Mi smo razvili svoja rješenja za dokumente i komunikaciju posebno za preduzeća koja upravljaju velikim obimom finansijskih transakcija.

Identity

U potpunosti certificirane i usklađene sa svim obaveznim propisima o privatnosti i sigurnosti, naše usluge Identiteta pružaju sigurne platforme za online identifikaciju i logovanje.

Payments

Kao jedan od vodećih pružatelja usluga plaćanja u Evropi, mi možemo pojednostaviti cijeli lanac finansijske opskrbe, bilo da je klijent multinacionalna korporacija ili MSP koje posluje na lokalnom tržištu.

Finance & Services

Naša platforma omogućava lako dodavanje dodatnih usluga na raznolike ekosisteme koji nude, na primjer, rješenja za finansiranje, kreditno ocjenjivanje ili upravljanje obavezama i potraživanjima.