Korporacije i vlada

Mi vas želimo inspirirati i umanjiti kompleksnost vaših poslovnih procesa.

Otkrijte kako kompanije mijenjaju način svog rada.

"ALD izrasta van granica konvencionalne kompanije za lizing i kreće se ka tome da postane istinski pružatelj mobilnosti. Shodno tome, naši proizvodi postaju kompleksniji. Ovaj pomak moguć je samo uz moderan i u potpunosti digitalan pristup i mi znamo da možemo računati na grupaciju Unifiedpost u ostvarivanju ove krajnje važne tranzicije."

Miel Horsten - generalni direktor, ALD Automotive

"Uspjeli smo smanjiti svoju zavisnost od sporih i kompleksnih ciklusa IT rješenja jačanjem naše djelatnosti kako bi se stvorile efikasne, klijentski orijentirane i višekanalne komunikacije s klijentima."

Olivier Onclin - šef operacija, Belfius

"Sa Z prijavom ja se mogu bezbjedno prijaviti, na primjer na RVO. Naša kompanija nalazi se u ruralnoj oblasti gdje raspon za mobilne telefone nije uvijek optimalan. Odlična stvar u vezi Z prijave je da se mogu prijaviti i sa OTP uslugom, tako da mogu pristupiti relevantnim informacijama i kad mi je signal loš. A pošto smo mi članica LTO-a, dobivam i dodatni popust!"

Eefje Meihuizen-Kuyt -poduzetnik u poljoprivredi i predstavnik okruga, FrieslandCampina

"Securex snažno vjeruje u digitalne procese, jer su oni brži, lakši za pratiti i rentabilniji od onih koji se oslanjaju na papir. Na svom stalnom putovanju ka digitalnim tokovima rada, mi uvijek vrednujemo svoje alate i procese. Grupacija Unifiedpost, sa svojim dokazanim historijatom u digitalizaciji sličnih procesa, razvila je ovo inovativno rješenje za preporučena pisma, čime su postali očigledan partner u poduzimanju tog narednog koraka."

Dimitri De Schepper - direktor digitalnog odjela, Securex

Otkrijte naša rješenja

Inovativno rješenje za ulazne fakture od nabavke do plaćanja. Uz Collect, vaša kompanija je idealno opremljena za sve ulazne dokumente.
Održivo rješenje za procese obrade izlaznih faktura. Uz Channel, imate sve što je vašoj kompaniji potrebno za elektronske odlazne dokumente ili podatke u samo jednom proizvodu.