Po sektorima

Naša rješenja prilagođena potrebama vašeg sektora

Poljoprivreda

Širom cijele planete, poljoprivredna industrija igra presudnu ulogu u vršenju najvažnijeg posla na svijetu - da na našem stolu uvijek bude hrane, svakog dana u sedmici. Međutim, ona to ne može učiniti ako treba potrošiti većinu svog vremena na vođenje svojih finansija.

Mi u grupaciji Unifiedpost želimo pomoći poljoprivrednim djelatnostima da se fokusiraju na stvari koje su važne tako što ćemo pojednostaviti finansije.
Naša jedinstvena i sigurna usluga fakturisanja je laka za upotrebu, bez obzira na iskustvo i stručnost u računovodstvu. Čak i bolje, ona je potpuno nezavisna od banaka i revizora, a korisnicima pruža potpunu kontrolu nad njihovim finansijskim podacima.

Ona čak i vodi elektronsku evidenciju svake transakcije u ličnoj i sigurnoj sredini sedam godina.

Računovodstvo

Grupacija Unifiedpost je važan partner za digitalizaciju vaših finansijskih procesa. Kad se radi o poslovnom računovodstvu, mi u cjelini pružamo sve na jednom mjestu. Naša sigurna platforma u oblak tehnologiji predstavlja u potpunosti integrisano rješenje koje klijentima omogućuje da upravljaju svojom računovodstvenom funkcijom iz jednog centralnog izvora. 

Mi znamo da poslovanje zna biti kompleksno i zato činimo stvari jednostavnima. Naša platforma osmišljena je za međusobnu saradnju u uredu ili na putu - da li sa kolegama, dobavljačima ili s vašim računovođom. 
Mi isto tako znamo da je svako poslovanje različito. Svako posebno rješenje objedinjuje se kako bi izgradilo besprekornu digitalnu kutiju s alatima koja realizira nesmetane računovodstvene procese u skladu s potrebama naših klijenata. 

Stoga, bez obzira na to da li klijent treba kreirati, poslati, primiti, odobriti, platiti, arhivirati ili podijeliti fakture, mi imamo alat kojim se to ostvaruje, bilo kad i bilo gdje.

Privremeni rad

Radna snaga se mijenja i privremeno ili ugovorno zapošljavanje postaje sve uobičajenije, dok radnici traže više fleksibilnosti i raznolikosti. Sektor privremenog rada je rastuća pojava i tu može biti izazova kod upravljanja i kod poslovnih djelatnosti a i kod regrutera. 

Mi u grupaciji Unifiedpost želimo olakšati poslovnim djelatnostima kod privremenog regrutovanja stručnih ljudi s povjerenjem. Naš posebno razvijeni alat omogućava privremenim radnicima da potpisuju ugovore i pristupaju zadacima uz pomoć digitalne platforme koja je u cjelini usklađena sa zakonima o privatnosti i drugim regulatornim zahtjevima.
Bilo da je naš klijent poslodavac ili agencija za regrutovanje koja radi u njegovo ime, našim rješenjem umanjuje se administrativno opterećenje tako da se on može fokusirati na svoje ljude.

Građevinarstvo

Kad se radi o kompleksnim lancima opskrbe, ne postoji industrija kao što je građevinarstvo. Ovaj raznoliki sektor partner je s ogromnim brojem pružalaca usluga - od slobodnih djelatnika i malih lokalnih djelatnosti do velikih multinacionalnih i konsalting firmi.

Mi u grupaciji Unifiedpost razumijemo vrijednost pouzdanosti, efikasnosti i sigurnosti kad se radi o poslovnim operacijama na takvoj skali.
Naše rješenje za građevinarstvo dovoljno je živo da se može prilagoditi rastućim potrebama tog sektora, a istovremeno pruža i sveobuhvatnu digitalnu platformu na koju se klijenti mogu osloniti u svrhu realizacije u cjelini digitaliziranih funkcija fakturisanja i administracije.

To rješenje namijenjeno je za opsluživanje cijele ove industrije. Stoga, bez obzira na veličinu djelatnosti, mi imamo digitalno rješenje koje se uklapa.