Digitalizirajte svoje finansijske procese

U grupaciji Unifiedpost, mi vam pomažemo u digitalizaciji vaših finansijskih procesa realizacijom pametnih, integriranih i pristupačnih rješenja zasnovanih na oblak tehnologiji.

Mi mijenjamo način na koji ljudi rade.

Unifiedpost Platform

Naša sigurna platforma zasnovana na oblak tehnologiji jača poslovne djelatnosti racionalizacijom, integracijom i kompjuterizacijom presudnih poslovnih funkcija - od nabavke, e-fakturisanja i obrade plaćanja do finansiranja obrtnog kapitala, rješenja za e-identitet i još toga. Našim pristupom otključava se efikasnost i dodatna vrijednost klijentima pružanjem pristupa u realnom vremenu svim njihovim finansijskim aktivnostima na jednoj intuitivnoj platformi - pametnom prostoru za međusobnu saradnju gdje mogu upravljati svim transakcijama. Bilo kad i bilo gdje.

Documents

Kako poslovne djelatnosti rastu, obično s njima raste i administrativno opterećenje. Upravljanje velikim obimom transakcija zna predstavljati značajan pritisak na resurse - posebno kad se to radi na staromodni način.

Mi smo razvili svoja rješenja za dokumente i komunikaciju posebno za preduzeća koja upravljaju velikim obimom finansijskih transakcija.

Identity

U potpunosti certificirane i usklađene sa svim obaveznim propisima o privatnosti i sigurnosti, naše usluge Identiteta pružaju sigurne platforme za online identifikaciju i logovanje.

Payments

Kao jedan od vodećih pružatelja usluga plaćanja u Evropi, mi možemo pojednostaviti cijeli lanac finansijske opskrbe, bilo da je klijent multinacionalna korporacija ili MSP koje posluje na lokalnom tržištu.

Finance & Services

Naša platforma omogućava lako dodavanje dodatnih usluga na raznolike ekosisteme koji nude, na primjer, rješenja za finansiranje, kreditno ocjenjivanje ili upravljanje obavezama i potraživanjima.

Unifiedpost Platform: Billtobox

Jedan primjer kako je platforma Unifiedpost plasirana na tržište za MSP je Billtobox: digitalna veza između računovođa i preduzetnika koja smanjuje nepotrebnu administraciju i pruža vam više vremena.

Otkrijte billtobox

Sektori

Naša rješenja prilagođena potrebama vašeg sektora.
Saznajte više o našim rješenjima po sektorima, na primjer, poljoprivreda, računovodstvo, privremeni rad ili građevinarstvo.

Pročitajte više

Zašto odabrati  Unifiedpost Group?

 

 

Unifiedpost Group pojednostavljuje poslovne procese presudne za efikasnost u poslovanju, od fakturisanja i plaćanja do rješenja za finansiranje i aplikacija za dodatnu vrijednost.

Sve na jednom mjestu

Jedna platforma u oblak tehnologiji = jedan siguran centralizirani prostor za sve vaše finansijske podatke.

Laka integracija

Mi dizajniramo rješenja koja dopunjuju IT okruženje klijenata i lako se integriraju u njihove sisteme..

Brza implementacija

Nema potrebe za hardverskim ili terenskim instalacijama - treba vam samo korisničko ime i lozinka kako biste pristupili našim rješenjima zasnovanim na oblak tehnologiji.

Usklađenost


Mi slijedimo standarde u industriji i usklađeni smo sa svim propisima vezanim za privatnost i sigurnost.