Unifiedpost Documents

Kako poslovne djelatnosti rastu, obično s njima raste i administrativno opterećenje. Upravljanje velikim obimom transakcija zna predstavljati značajan pritisak na resurse - posebno kad se to radi na staromodni način.

Mi smo razvili svoje rješenje za dokumente i komunikaciju posebno za poduzeća koja upravljaju velikim obimom finansijskih transakcija – na primjer, telekomi, komunalna poduzeća i osiguravajuće kuće.


Izgrađeno na industrijskim standardima na sigurnoj digitalnoj platformi, ono se brine za cjelokupni proces fakturisanja, od početka do kraja, bilo da je klijent potrošač ili pravno lice. Štaviše, ono je izgrađeno imajući na umu spojivost sa sistemom, čime se osigurava da ono može pripremati i realizirati fakture uz pomoć digitalnih i fizičkih kanala.


Naše rješenje je također pametno. Komunikacija je od presudne važnosti kad se radi o sigurnosti kod pripreme, slanja i ispravnog i blagovremenog plaćanja faktura. Digitalizacijom ovog procesa uz pomoć alata za dokumente grupacije Unifiedpost, klijenti mogu kompjuterizirati podsjetnike i obavijesti uz pomoć svih aplikacija, od e-pošte do mobilne razmjene poruka.

Unifiedpost Documents brine se o cjelokupnom procesu fakturisanja, od početka do kraja, bilo da je primatelj potrošač, pravno lice ili državna institucija.
On može pripremati i realizirati fakture uz pomoć različitih digitalnih i fizičkih kanala u skladu s regulativom.

Komunikacija je od presudne važnosti kad se radi o sigurnoj pripremi, slanju i ispravnom i blagovremenom plaćanju faktura.
Digitalizacijom ovog procesa, klijenti mogu kompjuterizirati podsjetnike i obavijesti uz pomoć svega od štampanja, e-pošte pa do mobilnih aplikacija za razmjenu poruka.

Isto tako se može kompjuterizirati ulazni priliv dokumenata. Od odobravanja narudžbi za kupovinu od strane nadležnih za obradu i knjiženje ulazni faktura.
Naša besprekorna tehnologija Robotske kompjuterizacije procesa (RBA) kreira jedinstveno predračunovodstveno rješenje u oblaku koje pruža uvide u realnom vremenu u vaše finansijske podatke.

Proces slanja važnih dokumenata racionalizira se digitalizacijom svakog koraka.
Naša rješenja za potpisivanje Sign i Digitally. Registered. zamjenuju tradicionalni proces štampanja, potpisivanja, skeniranja dokumenata ili njihovog slanja poštom brzim, jednostavnim i (zakonski) važećim digitalnim potpisom.

Naši
brandovi

Osmislite, sastavite i realizirajte odlazne komunikacije za marketing i usluge jednim rješenjem
Jedna jedinstvena platforma za sve vaše privremene zadatke
Lako, brzo i bez napora upravljajte svojim računima
Neka se dokumenti potpišu za nekoliko minuta, a ne nekoliko dana
Pouzdano i stručno rješenje za slanje preporučene pošte digitalno
Tehnologija za Robotsku kompjuterizaciju procesa (RPA) kreira jedinstveno predračunovodstveno rješenje u oblaku koje pruža uvide u realnom vremenu iz finansijskih podataka