Unifiedpost Finance & Services

Međusobna saradnja pogoduje inovacijama, znanju i rastu, i zato je uspješne poslovne djelatnosti koje gledaju unaprijed ugrađuju u svoju DNK.

Mala i srednja poduzeća (MSP) jedan su od najjačih pokretača ekonomskog razvoja, inovacija i zapošljavanja. Često identificirano kao presudna prepreka rastu MSP-ova je pristup finansiranju.

Naša platforma i tržište omogućavaju lako dodavanje dodatnih usluga raznolikim ekosistemima koji nude, na primjer, rješenja za finansiranje, kreditno ocjenjivanje ili upravljanje dugom.

Finansijska rješenja

Da li ikad nailazite na probleme s likvidnošću zbog jakog rasta, sezonskih utjecaja ili jednostavno zbog dinamike tržišta na kom se nalazite? Često vam je teško pokriti ovu potrebu na brz i fleksibilan način?

Unifiedpost će vam pomoći s fleksibilnim finansiranjem obrtnog kapitala. U tom slučaju ne morate ići u banku svaki put i samo kad je neophodno.

Kako?

Mi finansiramo vaše izlazne fakture. Možete odabrati koje fakture želite da se plate ranije. Kad fakture ispunjavaju naše zahtjeve, vi ćete dobiti novac unaprijed.

Više informacija?

Dolazi uskoro

 

BilltoBox

Marketplace - Billtobox

Billtobox je naša platforma u oblaku posebno prilagođena MSP-ima, izgrađena na dokumentima, identitetu i plaćanjima, koja umanjuje kompleksnost vaših poslovnih procesa. Možete pristupiti našoj tržnici dodatnih usluga putem Billtoboxa i lako aktivirati usluge poput, na primjer, rješenja za finansiranje, kreditno ocjenjivanje ili upravljanje dugom

Akti

Upravljajte cijelim svojim poslovanjem u jednom alatu.
CRM, fakturiranje, zalihe i intervencije po mjeri za poduzetnike.

Više informacija

Nomadesk

Sotver za podjelu i sinhronizaciju poslovne dokumentacije koji omogućava vašim profesionalnim klijentima da uređuju, dijele, sinhroniziraju i osiguravaju dokumentaciju sa bilo kog mjesta - online i offline! 100% usmjereno na partnerske kanale.

Više informacija