Bosna i Hercegovina

Đure Damjanovića 24
78000 Banja Luka

office.ba@unifiedpost.com
Unifiedpost preko 20 godina korisnicima u Bosni i Hercegovini pruža usluge generiranja, obrade i slanja dokumenata putem svih tradicionalnih i elektronskih kanala dostave.

Mi smo deo Unifiedpost Group, velike panevropske kompanije sa sedištem u Belgiji koja pomaže klijentima da strukturiraju složene finansijske ekosisteme isporučujući intuitivna, pametna, digitalna rješenja.

 COMING SOON


Vijesti i događaji

Unifiedpost starts 2021 with three acquisitions

La Hulpe (Belgium), 22 January 2021 - True to its ambitious expansion program, Unifiedpost went public in September of last year, raising a staggering €175 million in fresh capital. We immediately started investing this capital by announcing three major acquisitions. Thanks to these acquisitions, we’re ready to help you make the digital leap.

Read more

Unifiedpost Group listed on Euronext Brussels

On 22 September 2020 Unifiedpost Group listed on the regulated market of Euronext Brussels. Going public is an important milestone for Unifiedpost Group’s future growth journey as an independent Fintech company.

Read more

Unifiedpost Group and Google Cloud collaborate in document digitization

Unifiedpost Group (Euronext: UPG), a prominent European Fintech, announces a collaboration with Google Cloud to advance its document digitization capabilities, leveraging Google Cloud’s Procurement DocAI.

Read more

U dobrom ste društvu

"ALD izrasta van granica konvencionalne kompanije za lizing i kreće se ka tome da postane istinski pružatelj mobilnosti. Shodno tome, naši proizvodi postaju kompleksniji. Ovaj pomak moguć je samo uz moderan i u potpunosti digitalan pristup i mi znamo da možemo računati na grupaciju Unifiedpost u ostvarivanju ove krajnje važne tranzicije."

Miel Horsten - generalni direktor, ALD Automotive

"Uspjeli smo smanjiti svoju zavisnost od sporih i kompleksnih ciklusa IT rješenja jačanjem naše djelatnosti kako bi se stvorile efikasne, klijentski orijentirane i višekanalne komunikacije s klijentima."

Olivier Onclin - šef operacija, Belfius

"Securex snažno vjeruje u digitalne procese, jer su oni brži, lakši za pratiti i rentabilniji od onih koji se oslanjaju na papir. Na svom stalnom putovanju ka digitalnim tokovima rada, mi uvijek vrednujemo svoje alate i procese. Grupacija Unifiedpost, sa svojim dokazanim historijatom u digitalizaciji sličnih procesa, razvila je ovo inovativno rješenje za preporučena pisma, čime su postali očigledan partner u poduzimanju tog narednog koraka."

Dimitri De Schepper - direktor digitalnog odjela, Securex

Stupite u kontakt

Klikom na "Podnesi" ispod, vi pristajete dozvoliti Unifiedpost Group da čuva i obrađuje osobne informacije koje su gore podnesene kako bi vam se pružao zatraženi sadržaj. Za dodatne informacije obratite se na našu politiku privatnosti.