Medewerker Contractverwerking2019-05-13T13:28:50+00:00

Medewerker 

Contractverwerking

Nederland, Lelystad

Ben je op zoek naar een leuke baan met flexibele werktijden met doorgroeimogelijkheden? Of zoek je een tijdelijke baan, bijvoorbeeld omdat je tussen twee studies in zit? Solliciteer dan op onze vacature voor een Medewerker Contractverwerking!

Wat ga je doen als Medewerker Contractverwerking? 

Als Medewerker Contractverwerking bij UnifiedPost in Lelystad ben je onderdeel van de afdeling Customer Service. Samen met je collega’s zorg je voor de controle van aanvraagdocumenten en het verwerken van aanvragen in onze klantendatabase. Het is een administratieve functie, maar je hebt ook contact met onze klanten via e-mail en telefoon.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt minimaal mbo-niveau;
  • Je kunt zeer nauwkeurig werken;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Flexibiliteit.

Wat bieden wij jou?

  • Een dienstverband van 24-40 uur;
  • Een informele sfeer, korte lijnen en leuke collega’s;
  • Een marktconform salaris;
  • Mogelijkheden om door te groeien naar een andere functie.

Interesse?

Heb je interesse in de functie van Medewerker Contractverwerking, solliciteer dan via de button en voeg je cv en motivatie toe. Sollicitaties zonder motivatie kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar: hr.nl@unifiedpost.com t.a.v. Siegrid Schaap-van Ommen

Informatie over UnifiedPost:

UnifiedPost Group is leverancier van online trusted services (identity, docs, signen en pay). Wij zijn een internationaal Fintech bedrijf met vestigingen in de Nederland, België, Luxemburg, Roemenië en Griekenland. Op dit moment werken er 260 medewerkers bij de UnifiedPost Group en we groeien snel!

Vanuit onze vestiging in Lelystad met ruim 40 medewerkers leveren wij naast de Identity services (Z login, eHerkenning) ook  diensten onder de labels UPconstruct, Z factuur en AgroBox. Meer informatie over het bedrijf en de diensten van UnifiedPost kun je o.a. vinden op: www.unifiedpost.com en www.zlogin.nl

Solliciteer nu!

Ben jij onze nieuwe collega?!

OFFICES LINES

MAIL

OFFICE HOURS

08:30am – 5:00pm