Accountmanager Identity

Lelystad

Mission

Zoek je een uitdagende salesfunctie, wil je niet uren in de auto zitten, maar wel sales en accountmanagement doen op hoog niveau? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!


About the job

Als accountmanager bij Unifiedpost Group richt jij je op de (pre)sales voor onze Identity producten en dan vooral de eHerkenning-dienstverlening in Nederland.

Naast het actief benaderen van nieuwe en bestaande klanten en het beantwoorden van klantvragen, stel je offertes op en werk je nauw samen met de andere accountmanagers en de afdelingen Customer Service en Marketing. Je werkt met name vanuit ons kantoor in Lelystad, maar je zult ook af en toe klanten bezoeken.


Vind jij het leuk om betrokken te zijn bij de Marketing & Sales van online services en daarnaast deals te maken met grote klanten? Wil je werken bij een organisatie waar initiatief, creativiteit en collegialiteit centraal staan en waar innovatieve diensten ontwikkeld worden? Solliciteer dan op onze vacature voor accountmanager. 


We would be happy to see

Je hebt:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, beheersing van de Engelse taal is een pre;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve instelling;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

Je bent:

 • Commercieel vaardig en communicatief vaardig;
 • Analytisch sterk en een snelle denker;
 • Enthousiast en creatief;
 • Een teamplayer  en “Go for it“ is jouw motto!

This is what you win

Wat wij bieden:

 • Een dienstverband van minimaal 32 uur, een fulltime dienstverband is zeker bespreekbaar;

 • Een afwisselende functie met veel uitdaging;

 • Een super werksfeer en leuke collega’s;

 • Goede arbeidsvoorwaarden.

 

Geïnteresseerd? Stuur dan voor 10 oktober a.s. per e-mail een je motivatie en CV naar: 

UnifiedPost B.V, t.a.v. mevrouw Siegrid Schaap-van Ommen, hr.nl@unifiedpost.com, of vul onderstaand contactformulier in.


About Unifiedpost

Unifiedpost Group is leverancier van online trusted services (identity, docs, signen en pay). Wij zijn een internationaal Fintech bedrijf met vestigingen in de Nederland, België, Luxemburg, Roemenië en Griekenland. Op dit moment werken er bijna 700 medewerkers bij de Unifiedpost Group en we groeien snel! 


Vanuit onze vestiging in Lelystad met ruim 60 medewerkers leveren wij naast de Identity services (Z login, eHerkenning) ook diensten onder de labels UPconstruct, Z factuur en AgroBox. Meer informatie over het bedrijf en de diensten van Unifiedpost Group kun je o.a. vinden op: www.unifiedpost.com en www.zlogin.nl

 

Unifiedpost Group is gradually transforming into a more regulated company. As a result, all roles within any of the companies of the UnifiedPost Group are subject to some form of a background check.  For most roles this will involve a simple identity and degree verification.  For other roles we might be required to also verify your criminal record and employment history.


Apply now

Upload jouw CV & motivatiebrief

De file mag maximum 10MB zijn.

Door hieronder op verzenden te klikken, stemt u ermee in dat Unifiedpost Group de hierboven ingediende persoonlijke informatie kan opslaan en verwerken om u de gevraagde inhoud te verstrekken. Raadpleeg voor meer informatie onze privacy policy.