Medewerker Contractverwerking

Lelystad
The Netherlands

Missie

Zoek je een leuke baan waarbij de werktijden flexibel zijn en waar je zowel parttime als fulltime aan de slag kunt? Ben je nauwkeurig, gemotiveerd en minimaal 24 uur beschikbaar? Solliciteer dan op onze vacature voor een medewerker Contractverwerking!


Over de job

Als Medewerker contractverwerking bij Unifiedpost Group in Lelystad ben je onderdeel van de afdeling Customer Service. Samen met je collega’s zorg je voor de controle van aanvraagdocumenten en het verwerken van aanvragen in onze klantendatabase. Het is een administratieve functie, maar je hebt ook contact met onze klanten via e-mail en telefoon.


Wat we graag zouden zien

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt minimaal mbo-niveau;
  • Je kunt zeer nauwkeurig werken;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Flexibiliteit.

Dit is wat je wint

Wat we jou aanbieden:

  • Een dienstverband van 24 – 40 uur.
  • Een informele sfeer, korte lijnen en leuke collega’s;
  • Een marktconform salaris;
  • Mogelijkheden om door te groeien naar een andere functie en/of vaste uren.

Over Unifiedpost

Unifiedpost Group is leverancier van online trusted services (identity, docs, signen en pay). Wij zijn een internationaal Fintech bedrijf met vestigingen in de Nederland, Belgiƫ, Luxemburg, Roemeniƫ en Griekenland. Op dit moment werken er meer dan 600 medewerkers bij de Unifiedpost Group en we groeien snel!

Vanuit onze vestiging in Lelystad met ruim 50 medewerkers leveren wij naast de Identity services (Z login, eHerkenning) ook  diensten onder de labels UPconstruct, Z factuur en AgroBox. Meer informatie over het bedrijf en de diensten van Unifiedpost kun je o.a. vinden op: www.unifiedpost.com en www.zlogin.nl

Unifiedpost Group is gradually transforming into a more regulated company. As a result all roles within any of the companies of the UnifiedPost Group are subject to some form of a background check.  For most roles this will involve a simple identity and degree verification.  For other roles we might be required to also verify your criminal record and employment history.

Apply now

Upload jouw CV & motivatiebrief

De file mag maximum 10MB zijn.

Door hieronder op verzenden te klikken, stemt u ermee in dat Unifiedpost Group de hierboven ingediende persoonlijke informatie kan opslaan en verwerken om u de gevraagde inhoud te verstrekken. Raadpleeg voor meer informatie onze privacy policy.