Medewerker Customer Service (inbound)

The Netherlands

Over de job

Ben jij iemand die klantvriendelijkheid in het bloed heeft zitten? Iemand die een kick krijgt van het helpen van anderen zodat zij weer verder kunnen? Dan ben jij mogelijk degene die wij zoeken. Wij zijn hard aan het groeien en zoeken daarom enthousiaste medewerkers voor ons Customer Service Team in Lelystad. Dit team verzorgt onder meer alle vragen rondom de digitale dienst eHerkenning.

 

Wat ga je doen als medewerker Customer Service:

Onze klanten bellen ons met hun vragen. Samen met 12 collega’s ga je hen helpen via telefoon en e-mail. Je beantwoordt de vragen rondom de producten en waar nodig help je hen bij eventuele problemen. Deze contacten leg je vast in onze klantendatabase.


Over Unifiedpost

Unifiedpost Group is leverancier van online trusted services (identity, docs, signen en pay). Wij zijn een internationaal Fintech bedrijf met vestigingen in de Nederland, België, Luxemburg, Roemenië en Griekenland.

Op dit moment werken er 600+ medewerkers bij de Unifiedpost Group en we groeien snel! Vanuit onze vestiging in Lelystad met ruim 50 medewerkers leveren wij naast de Identity services (Z login, eHerkenning) ook  diensten onder de labels UPconstruct, Zfactuur en AgroBox.
Meer informatie over het bedrijf en de diensten van Unifiedpost kun je o.a. vinden op: www.unifiedpost.com en www.zlogin.nl


Wat we graag wouden zien

Wij zoeken mensen met een prettige en duidelijke manier van spreken. Bij het werk past een MBO+/HAVO werk- en denkniveau en een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Vanzelfsprekend is kennis van en ervaring met het MS-Officepakket, een klantendatabase en e-mailapplicaties nodig om je werk goed te kunnen doen.

 

Als je dienstverlenend en servicegericht bent en daarnaast ook nog eens communicatief sterk dan heb je zeker een streepje voor. Je begrijpt dat het essentieel is om door te vragen en communicatief sta je sterk in je schoenen. Voor deze baan is het belangrijk dat je snel en netjes kunt werken en niet meteen in de stress schiet als het even wat drukker is.


Dit is wat jij wint

Als jij onze nieuwe collega wordt dan bieden wij jou een dienstverband van 24 tot 40 uur in een goede werksfeer met leuke collega’s in een snelgroeiend bedrijf. Je krijgt dan een afwisselende functie met veel uitdaging en goede arbeidsvoorwaarden.

Apply now

Upload jouw CV & motivatiebrief

De file mag maximum 10MB zijn.

Door hieronder op verzenden te klikken, stemt u ermee in dat Unifiedpost Group de hierboven ingediende persoonlijke informatie kan opslaan en verwerken om u de gevraagde inhoud te verstrekken. Raadpleeg voor meer informatie onze privacy policy.