Teamleider Customer Service(Senior)

Lelystad

Missie

Ben jij die ervaren Teamleider Customer Service die samen met het Customer Service team (13 personen) en de Manager Customer Service wil werken aan een toekomstbestendige afdeling waarbij service hoog in het vaandel staat? Dan is dit de vacature voor jou.


Over de job

Wat ga je doen als Teamleider Customer Service
Samen met de Manager Customer Service zorg jij voor een soepel draaiende Customer Service afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de afdeling en bent in staat het team te begeleiden en te motiveren in hun werkzaamheden. Je belangrijkste taken zijn:

• Je traint en coacht de teamleden op het gebied van gesprekstechnieken en kwaliteit.
• Je signaleert potentiële verbeterpunten en werkt samen met de Manager Customer Service aan de implementatie van verbeteringen.
• Je monitort de resultaten van het team en bent in staat het team het beste uit zichzelf te laten halen.
• Je zorgt voor een passende planning waardoor doelstellingen gehaald kunnen worden.
• Je rapporteert de behaalde resultaten aan de Manager Customer Service
• Je hebt een “lead by example” werkstijl waarbij je waar nodig bijspringt om doelstellingen te behalen.


Wat we graag zouden zien

Je beschikt over:
• Een afgeronde hbo-opleiding of vergelijkbare ervaring op dit niveau.
• Tenminste 2 jaar ervaring als leidinggevende op een Customer Service afdeling.
• Ervaring met een multichannel benadering (telefonie, e-mail en in de toekomst chat).
• Zowel uitstekende verbale als schriftelijke communicatieve vaardigheden.


Als teamleider ben je:
• Een goede en inspirerende coach die in staat is een team enthousiast te maken en begrip te creëren voor veranderingen.
• Iemand die goed kan multitasken zonder het overzicht te verliezen.
• Iedere week minimaal 32, maar bij voorkeur 40 uur beschikbaar; van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.


Dit is wat jij wint

Als jij onze nieuwe collega wordt, dan bieden wij jou een marktconform salaris en 25 vrije dagen (o.b.v. fulltime), een goede werksfeer met leuke collega’s in een snelgroeiend bedrijf. Je krijgt een afwisselende functie met veel uitdaging, verantwoordelijkheid en mogelijkheden.

Sollicitaties (met CV en motivatie) kunnen gestuurd worden naar: hr.nl@unifiedpost.com


Over Unifiedpost

Unifiedpost Group is leverancier van online trusted services (identity, docs, signen en pay). Wij zijn een internationaal Fintech bedrijf met vestigingen in de Nederland, BelgiĆ«, Luxemburg, RoemeniĆ« en Griekenland. Op dit moment werken er bijna 700 medewerkers bij de Unifiedpost Group en we groeien snel! 


Vanuit onze vestiging in Lelystad met ruim 60 medewerkers leveren wij naast de Identity services (Z login, eHerkenning) ook diensten onder de labels UPconstruct, Z factuur en AgroBox. Meer informatie over het bedrijf en de diensten van Unifiedpost Group kun je o.a. vinden op: www.unifiedpost.com en www.zlogin.nl

 

Unifiedpost Group is gradually transforming into a more regulated company. As a result, all roles within any of the companies of the UnifiedPost Group are subject to some form of a background check.  For most roles this will involve a simple identity and degree verification.  For other roles we might be required to also verify your criminal record and employment history.


Apply now

Upload jouw CV & motivatiebrief

De file mag maximum 10MB zijn.

Door hieronder op verzenden te klikken, stemt u ermee in dat Unifiedpost Group de hierboven ingediende persoonlijke informatie kan opslaan en verwerken om u de gevraagde inhoud te verstrekken. Raadpleeg voor meer informatie onze privacy policy.