e-commerce / content medewerker Banqup

Lelystad
The Netherlands

Over de job

Zoek je een uitdagende e-commerce functie? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Wat ga je doen?

Als e-commerce / content medewerker richt jij je op de content creatie en beheer je deze voor de online platformen van Unifiedpost in Nederland. Je bereidt de livegang van nieuwe diensten / features  voor, je werkt mee aan het verbeteren van producten, je creëert en plaatst en beheert content. Je helpt mee aan de creatie van (digitale) campagnes en voert deze ook uit en je ondersteunt bij het doorlopende proces van conversie optimalisatie.
 
Vind jij het leuk om betrokken te zijn bij de Sales & Marketing van de online services en wil je werken bij een organisatie waar initiatief, creativiteit en collegialiteit centraal staan en waar innovatieve diensten ontwikkeld worden? Dan zijn we op zoek naar jou!


Over Unifiedpost

Unifiedpost Group is een beursgenoteerde FinTech aanbieder van online trusted services (identity, document management, signing en payment). Wij zijn een internationaal bedrijf met vestigingen in o.a. Nederland, België, Luxemburg, Roemenië, Zwitserland, Frankrijk, Vietnam, Griekenland, de Baltics en de Balkan. Op dit moment werken er 1200+ medewerkers bij de Unifiedpost Group en we groeien snel! Vanuit onze vestiging in Lelystad met ruim 80 medewerkers leveren wij naast de Identity services (Z login, eHerkenning) ook  diensten onder de labels Billtobox en Banqup. Meer informatie over het bedrijf en de diensten van Unifiedpost kun je o.a. vinden op: www.unifiedpost.com en www.zlogin.nl


Wat we graag zouden zien

Wij zoeken een enthousiast, energiek en sociaal nieuw teamlid met het volgende profiel: 

  • MBO 4 opleiding en/of HBO werk- en denkniveau;
  • Relevante ervaring of kennis op het gebied van content management, SEA en SEO, online marketing, crm; 
  • Ervaring met Salesforce Commerce Cloud (of vergelijkbaar systeem) is een pre; 
  • Verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve instelling;
  • Een hands on mentaliteit;
  • Minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, een goede beheersing van de Engelse taal is een pre.

Dit is wat jij wint

Wat bieden we jou?

  • Een fulltime dienstverband, maar een dienstverband van 32 uur is ook bespreekbaar;
  • Een prettige werksfeer en leuke collega’s;
  • Een afwisselende functie met veel uitdaging en goede arbeidsvoorwaarden.

Is dit jouw nieuwe baan? Solliciteer dan via onderstaand formulier of stuur per e-mail je motivatiebrief en CV naar: hr.nl@unifiedpost.com

Apply now

Upload your CV & Motivational Letter

Please upload a file with a maximum filesize of 10MB

By clicking submit below, you consent to allow Unifiedpost Group to store and process the personal information submitted above to provide you the content requested. For more information, please consult our privacy policy.