Projectmanager

Lelystad
The Netherlands

Mission

Toe aan een echte uitdaging als Projectmanager bij een onlangs bij de EURONEXT genoteerde Fintech onderneming? Dan hebben wij de juiste baan voor jou!
Wij zijn op zoek naar een Projectmanager voor onze Business Unit Ecosystems NL. Vanwege de snelle groei zoeken wij op korte termijn uitbreiding van ons team in Nederland.

About the job

Als Projectmanager ben jij verantwoordelijk voor het succesvol managen van meerdere projecten op het snijvlak van ICT en Business. Je bent bezig met meerdere projecten tegelijk waarbij je de teams en activiteiten aanstuurt, maar tegelijkertijd ook bezig bent met de inhoud. Jij vertaalt ongestructureerde vraagstukken naar concrete oplossingen. Je hebt er plezier om projecten op tijd, binnen budget en scope op te leveren. Je bent als projectmanager bedreven in het halen van het beste uit de mensen. Je overziet de materie en weet hoofd van bijzaken te onderscheiden. Je gedijt goed bij het managen van projecten en het werken met projectteams.


We would be happy to see 

Je bent:

·      Analytisch en communicatief vaardig, zowel verbaal als schriftelijk in Nederlands en Engels;

·      Resultaat- en doelgericht;

·      Een echte teamspeler met humor”;

·      En je kunt natuurlijk goed plannen en organiseren.

 

Je hebt:

·      HBO+ werk- en denkniveau;

·      Kennis van verschillende projectmethodieken;

·      Affiniteit met en relevante werkervaring in projectmanagement. 


This is what you win

Als jij onze nieuwe collega wordt, dan bieden wij jou een fulltime dienstverband, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede werksfeer met leuke collega’s in een snelgroeiend bedrijf.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en herken je jezelf in bovengeschetst profiel, dan nodigen wij je van harte uit om te reageren! Stuur je motivatie en CV naar: hr.nl@unifiedpost.com


About Unifiedpost

Unifiedpost Group is een beursgenoteerde FinTech aanbieder van online trusted services (identity, document management, signing en payment). Wij zijn een internationaal bedrijf met vestigingen in de Nederland, België, Luxemburg, Roemenië, Zwitserland, Frankrijk, Vietnam, Griekenland alsook de Baltics en de Balkan. Op dit moment werken er 800+ medewerkers bij de Unifiedpost Group en we groeien snel! Vanuit onze vestiging in Lelystad met ruim 80 medewerkers leveren wij naast de Identity services (Z login, eHerkenning) ook diensten onder de labels Billtobox, UPconstruct en AgroBox. Meer informatie over het bedrijf en de diensten van Unifiedpost kun je o.a. vinden op: www.unifiedpost.com en www.zlogin.nl

Apply now

Upload jouw CV & motivatiebrief

De file mag maximum 10MB zijn.

Door hieronder op verzenden te klikken, stemt u ermee in dat Unifiedpost Group de hierboven ingediende persoonlijke informatie kan opslaan en verwerken om u de gevraagde inhoud te verstrekken. Raadpleeg voor meer informatie onze privacy policy.