Sales Coordinator

La Hulpe-Ghent-Antwerp
Belgium

About the job

Missie

Ben jij onze ambitieuze starter met een Masterdiploma op zak, commercieel ingesteld en klaar om vol passie en ambitie bij te leren in een snelgroeiende omgeving van corporate klanten in diverse sectoren? Hou je van afwisseling, en sta je stevig genoeg in je schoenen om ondergedompeld te worden in ons digitaal platform en op korte termijn veel productkennis op te bouwen? Je wil bijleren, door ondersteuning te bieden aan ervaren business development managers/account directors om zo stapsgewijs meer je vleugels los te slaan in die richting? Corporate klanten uit verschillende sectoren, waarbij je stakeholders spreekt van business analisten tot backoffice teamleaders schrikken je niet af, en onder begeleiding kijk je er naar uit om professionele C-level gesprekken te mogen bijwonen?

Wel, lees dan zeker verder!

Hoe kan jij bijdragen tot ons toekomstverhaal?

 • Je bent van nature nieuwsgierig met een passie voor digitale transformatie en duurzame bedrijfsoplossingen
 • Je ondersteunt de business development manager/account director bij het beheer en uitbreiding van de klantenrelatie op allerlei domeinen (offertes, crm, administratie, telefonische opvolging, …)
 • Je hebt de ambitie en motivatie om na een inlooptraject zelfstandig een aantal relaties te beheren
 • Je bent bereid om een diepgaande kennis te verwerven van onze oplossingen en blinkt uit in het vinden van nieuwe business opportuniteiten bij nieuwe
 • potentiële klanten
 • Je werkt nauw samen binnen het sales- en marketingteam om de bestaande klantrelaties creatief uit te breiden
 • Je bouwt mee langdurige relaties op met corporate bedrijven op verschillende niveaus en coördineert noden intern ook met collega’s uit andere afdelingen zoals bv. pre sales en services management
 • Na een leerperiode wil je graag mee actief oplossingsgericht denken, en presentaties van onze oplossingen neerzetten bij klanten, en zou het nastreven van targets je wel een challenge lijken ?

Testimonial

“Onmiddellijk na het behalen van mijn diploma TEW startte ik bij Unifiedpost. Ondanks mijn gebrek aan ervaring werd ik onmiddellijk betrokken in tal van meetings en projecten. Je merkt dat Unifiedpost een snel groeiend bedrijf is waardoor er talrijke opportuniteiten zijn.
Dankzij de veelvoud aan toepassingen en oplossingen is het de ideale omgeving om snel en veel te leren. Maar bovenal vind ik de afwisseling, het warm contact met de klanten en de interactie met de collega’s de grootste troef.

Tot gauw ? Courtney D.”


About Unifiedpost

Unifiedpost Group is een Belgische Fintech speler met een uitgesproken internationale ambitie. Wij breiden onze geografische aanwezigheid zowat elk kwartaal verder uit (ooit zal het wel eens op jaarbasis worden…). Wij willen ondernemers laten groeien en wij denken dat wij administratieve, financiële en tal van andere bedrijfsprocessen op een slimmere manier kunnen invullen.


We would be happy to see

 • Masterdiploma of gelijkwaardig, bij voorkeur in een bedrijfseconomische of technologische richting
 • Geen werkervaring vereist maar wel voldoende affiniteit met de technologiesector, software-as-a-service en ‘platformication’
 • Een sterke, gemotiveerde kandidaat die tactvol en diplomatisch kan omgaan met alle niveaus van een organisatie
 • Geen echte technologie knobbel vereist (mag natuurlijk wel) maar wel competentie om snel inzicht te verwerven in de fintech-technologieën
 • Oplossingsgericht en in staat om zelfstandig te beslissingen te nemen
 • Sterk verantwoordelijkheidsgevoel en capaciteit om zaken af te werken
 • Goede organisatorische vaardigheden zijn een must
 • Teamspeler met enthousiaste en ambitieuze instelling die passie uitstraalt voor onze oplossingen
 • Goede luistervaardigheid en juiste dosis intermenselijke communicatievaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling

#Oplossingsgericht #Communicatievevaardigheden #Klantgericht #team#Integriteit #Kritischdenken#Autonoom#Diversiteit


This is what you win

Zoek je stabiliteit en een vast canvas, stop dan met lezen.


Je krijgt immers de kans om deel uit te maken van een leidende fintech-speler in een snel veranderende omgeving. Bij ons valt er elke dag wel iets nieuw te beleven, wij hanteren bewust een buy-and-build verhaal.


Wij zijn bereid om in jou te investeren met opleidings- en ontwikkelingskansen on-the-job waardoor je onmiddellijk ook de nodige verantwoordelijkheid krijgt. Wij zijn actief in 20 landen en op verschillende terreinen waardoor er diverse groeimogelijkheden zijn binnen onze organisatie.

Je krijgt een contract van onbepaalde duur met een competitief loon. Bovendien kun je profiteren van een waaier aan extralegale voordelen, bedrijfswagen en een gezonde hoeveelheid positieve vibes.

Unifiedpost Group is gradually transforming into a more regulated company. As a result, all roles within any of the companies of the Unifiedpost Group are subject to some form of a background check. For most roles, this will involve a simple identity and degree verification. For other roles, we might be required to also verify your criminal record and employment history.

 

Apply now

Upload your CV & Motivational Letter

Please upload a file with a maximum filesize of 10MB

By clicking submit below, you consent to allow Unifiedpost Group to store and process the personal information submitted above to provide you the content requested. For more information, please consult our privacy policy.