Project Manager

Breda
The Netherlands

Over de job

Toe aan een echte uitdaging als Project Manager bij een onlangs bij de EURONEXT genoteerde Fintech onderneming? Dan hebben wij de juiste baan voor jou!
Wij zijn op zoek naar een Projectmanager voor Unifiedpost Payments – de betaalinstelling binnen Unifiedpost Group. Vanwege de snelle groei en uitbreiding binnen (en buiten) Europa zoeken wij op korte termijn uitbreiding van ons project management team (in Nederland of België).

Als Project Manager ben jij verantwoordelijk voor het succesvol managen van de uitrol van de betaaldiensten naar diverse landen. De projecten bevinden zich op het snijvlak van Compliance, ICT en Business. Je bent bezig met meerdere projecten tegelijk waarbij je rapporteert over de voortgang en opleveringen van de diverse betrokken teams, maar tegelijkertijd ook bezig bent met de inhoud. Je opereert in een zeer internationale omgeving, en legt linken en verbanden om de betaaldiensten uiteindelijk tijdig opgeleverd te krijgen. Je hebt er plezier om projecten op tijd, binnen budget en scope op te leveren. Je bent als projectmanager bedreven in het halen van het beste uit de mensen. Je overziet de materie en weet hoofd van bijzaken te onderscheiden.


Over Unifiedpost

Unifiedpost Group is een beursgenoteerde FinTech aanbieder van online trusted services (identity, document management, signing en payment). Wij zijn een internationaal bedrijf met vestigingen in de Nederland, België, Luxemburg, Roemenië, Zwitserland, Frankrijk, Vietnam, Griekenland alsook de Baltics en de Balkan. Op dit moment werken er 800+ medewerkers bij de Unifiedpost Group en we groeien snel!
Unifiedpost Payments (betaalinstelling) is een hard groeiend onderdeel binnen Unifiedpost Group die innovatieve betaaloplossingen biedt in verschillende landen, waarbij de diensten over heel Europa uitgebreid zullen worden. Meer informatie over het bedrijf en de diensten van Unifiedpost kun je o.a. vinden op: www.unifiedpost.com en www.unifiedpost-payments.com


Wat we graag zouden zien

Je bent:

• Analytisch en communicatief vaardig, zowel verbaal als schriftelijk in Engels;
•  Resultaat- en doelgericht;
•  Een echte teamspeler en bruggenbouwer;
•  En je kunt natuurlijk goed plannen en organiseren.
 

Je hebt:

• HBO+ werk- en denkniveau;
• Kennis van verschillende projectmethodieken;
• Affiniteit met en relevante werkervaring in projectmanagement.


Dit is wat jij wint

Als jij onze nieuwe collega wordt, dan bieden wij jou een fulltime dienstverband, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede werksfeer met leuke collega’s in een snelgroeiend bedrijf.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en herken je jezelf in bovengeschetst profiel, dan nodigen wij je van harte uit om te reageren! Stuur je motivatie en CV naar: hr.nl@unifiedpost.com

Apply now

Upload jouw CV & motivatiebrief

De file mag maximum 10MB zijn.

Door hieronder op verzenden te klikken, stemt u ermee in dat Unifiedpost Group de hierboven ingediende persoonlijke informatie kan opslaan en verwerken om u de gevraagde inhoud te verstrekken. Raadpleeg voor meer informatie onze privacy policy.