Project Manager FinTech

Breda
The Netherlands

Over de job

Toe aan een echte uitdaging als Projectmanager bij een EURONEXT genoteerde Fintech onderneming? Dan hebben wij de juiste baan voor jou!
Wij zijn op zoek naar een Projectmanager voor de betaalinstelling: Unifiedpost Payments binnen Unifiedpost Group. Vanwege de snelle groei zoeken wij op korte termijn uitbreiding van ons payments-team in Nederland.

Als Projectmanager ben jij verantwoordelijk voor het succesvol managen van meerdere projecten op het snijvlak van ICT en Business binnen een Europese FinTech speler. Je bent bezig met meerdere projecten tegelijk waarbij je de teams en activiteiten aanstuurt, door middel van duidelijke project plannen. Jij vertaalt ongestructureerde vraagstukken naar concrete actieplannen. Je hebt er plezier in om inzicht, structuur en duidelijkheid te creëren binnen de chaos van een project.


Over Unifiedpost

Unifiedpost Group is een beursgenoteerde FinTech aanbieder van online trusted services (identity, document management, signing en payments). Wij zijn een internationaal bedrijf met vestigingen verspreid over Europa. Op dit moment werken er 1.300+ medewerkers bij de Unifiedpost Group en we groeien snel! 


Wat we graag zouden zien

Je bent:

  • Analytisch en communicatief vaardig, zowel verbaal als schriftelijk in Engels en Nederlands; 
  • Resultaat- en doelgericht;
  • Een echte teamspeler met humor;
  • En je kunt natuurlijk goed plannen en organiseren.

Je hebt:

  • HBO+ werk- en denkniveau;
  • Affiniteit met en relevante werkervaring in projectmanagement. 

Dit is wat jij wint

Als jij onze nieuwe collega wordt, dan bieden wij jou een fulltime dienstverband, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede werksfeer met leuke collega’s in een snelgroeiend bedrijf. 

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en herken je jezelf in bovengeschetst profiel, dan nodigen wij je van harte uit om te reageren! Stuur je motivatie en CV naar: hr.nl@unifiedpost.com

Apply now

Upload your CV & Motivational Letter

Please upload a file with a maximum filesize of 10MB