Hoofd Financiële Administratie

Lelystad
The Netherlands

Over de job

Ben jij een financieel administratief specialist met leidinggevende capaciteiten, minimaal een HBO opleiding en meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie? Misschien ben jij dan degene die wij zoeken om ons accounting team van 5 collega’s te versterken.

Wat ga je doen ?

Als financieel administratief specialist word je ingezet op alle onderdelen van de financiële administratie. Tevens ben je mede verantwoordelijk voor het verbeteren van de financiële processen. Je draait mee in verschillende projecten op het gebied van introductie van nieuwe billing systemen en integratie met eCommerce applicaties.
Je rapporteert aan de Head of Accounting van de Unifiedpost Group, de Finance Controller van de Business Unit Identity en de CEO van de Business Unit Identity. Omdat wij een klein team hebben, zul je ook een bijdrage leveren aan de dagelijkse werkzaamheden voor de diverse administraties.

Verantwoordelijkheden van het accounting team:

• Het verzorgen van het facturatieproces;
• Het opstellen en/of controleren van journaalposten;
• Het beoordelen en analyseren van het grootboek (account reconciliaties);
• Het controleren, bewaken en beoordelen van de balans, de winst- en verliesrekening en andere financiële overzichten op inhoudelijke juist- en volledigheid;
• Het voorbereiden en (op termijn) de aangifte van Nederlandse belastingaangiftes;
• Het tijdig verzorgen en aanleveren van de input t.b.v. maandelijkse, kwartaal en jaarlijkse verslaglegging inclusief (grootboek-)toelichting;
• Beschrijven en bewaken van de AO;
• Verwerking inkoopfacturen.


Over Unifiedpost

Unifiedpost Group is leverancier van online trusted services (identity, docs, signen en pay). Wij zijn een internationaal Fintech bedrijf met vestigingen in de Nederland, België, Luxemburg, Roemenië en Griekenland. Op dit moment werken er 800+ medewerkers bij de Unifiedpost Group en we groeien snel!

Vanuit onze vestiging in Lelystad waar je zal komen te werken, werken we met ruim 80 medewerkers, leveren wij naast de Identity services (Z login, eHerkenning) ook diensten onder de labels UPconstruct en AgroBox. Meer informatie over het bedrijf en de diensten van Unifiedpost kun je o.a. vinden op: www.unifiedpostgroup.com en www.zlogin.nl.


Wat we graag wouden zien

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die minimaal een HBO-bedrijfseconomie en/of SPD diploma (of vergelijkbaar) heeft, en meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Belangrijk is dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken. Je bent communiciatief sterk en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Uiteraard ben je analytisch sterk, heb je een uitstekend cijfermatig inzicht en een rationeel denkvermogen. Je hebt de ervaring en affiniteit om met meerdere administraties te werken. Daarnaast heb je een helicopterview en ben je constant alert op te behalen (proces)verbeteringen.
Je bent accuraat, betrouwbaar en je hebt leidinggevende kwaliteiten. Ook kan je goed omgaan met deadlines en je durft initiatieven te nemen.
Van Excel verwachten we dat het programma geen geheimen voor jou heeft. Omdat je gaat werken met ERP systemen is ook daarvan kennis vereist, net als ervaring met Dutch Gaap en bij voorkeur ook van NetSuite en Exact Globe Next. Kennis van IFRS is een pre.

Heb je nog meer in je mars, dan dagen we je uit om ook te solliciteren!


Dit is wat jij wint

Als jij onze nieuwe collega wordt, dan bieden wij jou een fulltime baan met een marktconform salaris en 25 vrije dagen (o.b.v. fulltime), een goede werksfeer met leuke collega’s in een snelgroeiend Fintech bedrijf. Je krijgt een afwisselende functie met veel uitdaging, verantwoordelijkheid en mogelijkheden.

Sollicitaties (met CV en motivatie) kunnen gestuurd worden naar: hr.nl@unifiedpost.com

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Apply now

Upload your CV & Motivational Letter

Please upload a file with a maximum filesize of 10MB

By clicking submit below, you consent to allow Unifiedpost Group to store and process the personal information submitted above to provide you the content requested. For more information, please consult our privacy policy.