Kërkojmë të

jemi burimi

i frymëzimit

tuaj

Zgjidhjet tona

 

Zgjidhja më inteligjente e menduar për SME-të, në krijimin dhe dërgimin e faturave të shitjes, mbajten nën kontroll të faturave të shitjes dhe të blerjes si dhe për menaxhimin e ndërmarrjes tuaj.
Një zgjidhje inovative në administrimin e faturave të blerjes deri në procesimin e pagesës së saj. Collect, i mundëson ndërmarrjes suaj të administrojë në mënyrë të përkryer të gjitha dokumentet e marra.
Një zgjidhje e qëndrueshme në administrimin e faturave të shitjes. Me Channel, ju keni gjithcka që kompanisë suaj i nevojitet për dërgimin e dokumenteve apo të dhënave në një zgjidhje të vetme.

Klientët tanë

Our customers

Përse duhet të zgjedh Unifiedpost Group?

 

One Stop Shop

Një platformë e vetme e bazuar në cloud = një hapësirë e sigurt dhe e centralizuar për të gjitha të dhënat tuaja financiare.

 

Integrim i thjeshtë

Ne projektojmë zgjidhje plotësuese që përshtaten dhe integrohen lehtësisht me sistemet e IT-së në përdorim nga klientët tanë.


Implementim i shpejtë

Nuk ka nevojë për pajisje shtesë apo instalim - ju nevojitet vetëm një username dhe një password për të aksesuar zgjidhjet tona të bazuara në cloud.

 

Përpuethshmëria

Ne ndjekim standarded e industrisë, të cilat janë në përputhje me politikat e privatësisë, sigurisë dhe kërkesat e legjislacionit tatimor.
 

Cfarë thonë klientët për ne?

 
Lieven Soens
Profesionisti Kontabël

 
Triin Haidla
Drejtuesi i Departamentit të Pagesave në Eesti Energia

Get in touch