Le të flasim!

Get in touch

Karriera

A është e ardhmja juaj në Fintech? Ekipi ynë po rritet dhe ne po kërkojmë njerëz që ndajnë pasionin tonë për transformimin digjital.

Ne jemi më shumë se një markë Fintech – ne ofrojmë zgjidhje të zgjuara, të sigurta dhe të besueshme që thjeshtojnë proceset kritike të biznesit. Teknologjia jonë mundëson të bërit biznes

Shiko të gjitha punët e disponueshme

Media

Ju lutemi klikoni butonin e shkarkimit për të shkarkuar logot tona të HRES. Nëse klikoni butonin e shkarkimit, do të shkarkoni një skedar ZIP. Në të do të gjeni formatet e mëposhtme të skedarëve: .png dhe .eps dhe informacione në lidhje me përdorimin e saktë të logos sonë.

Shkarkoni paketën mediatike

Sarah Heuninck

Zyra e Shtypit
sarah.heuninck@unifiedpost.com
+32 491 15 05 09