Shtetet

Zgjidhni një shtet për të marrë informacion më të zgjeruar

Unifiedpost Group e bën biznesin të lehtë dhe inteligjentë në 32 vende anembanë globit. Me fillesë në Belgjikë në 2001, ne jemi zgjeruar dhe do të vazhdojmë të zgjerohemi për të ofruar zgjidhje dhe për të ndërtuar lidhje të forta digjitale në të gjithë botën.

Ne ofrojmë zgjidhje që janë të pranishme pothuajse në çdo shtet ku jemi prezent. Zgjidhjet tona si Channel, Collect dhe Banqup kanë një prani globale dhe arrijnë tregje të shumta dhe të ndryshme. Ne kemi gjithashtu zgjidhje lokale të disponueshme në vendet ku operojmë. Nga zgjidhjet e dërgimit të dokumenteve te proceset e faturimit deri tek ndërtimi i marrëdhënieve digjitale.

Jeni të interesuar të dini nëse ka një zgjidhje lokale në shtetin tuaj? Zgjidhni shtetin tuaj më poshtë dhe zbuloni opsionet në dispozicion.