Shqipëria

Bulevardi Zogu 1, pallati 33, apartamenti 23
1001 Tiranë

info@digithera.it

View this page in:

Unifiedpost u themelua në Belgjikë nga CEO ynë, Hans Leybaert, në 2001.
Që nga 22 shtatori 2020, ne jemi të listuar në Euronext Bruksel.

Që nga Marsi 2021, Unifiedpost Group hyri në tregun italian nëpërmjet blerjes së platformës italiane të faturimit elektronik Digithera (Digithera srl), me selinë e saj në Milano.
Digithera ka ofruar shërbime të faturimit elektronik dhe menaxhimit të proceseve digjitale për kompanitë italiane që nga viti 2014. Duke shfrytëzuar mandatin fillestar për transaksionet B2G, Digithera u mirëpozicionua në treg, duke i lejuar në 2019 një konsolidim të mëtejshëm, kur u bë një shtrirje e faturimit elektronik për të gjitha transaksionet B2B dhe B2C . Duke ofruar një gamë të gjerë zgjidhjesh të faturimit elektronik me shërbime të integrimit të të gjitha llojeve, klientët kanë mundësinë të dërgojnë dhe marrin fatura dhe dokumente të tjera në formatet që i përshtaten më mirë nevojave të tyre, duke reduktuar ndikimin organizativ dhe duke thjeshtuar proçeset e brendshme.

Këtu mund të lexoni më shumë rreth historisë dhe blerjeve tona ndër vite.

Unifiedpost Group dëshiron të bëhet platforma kryesore cloud për shërbimet e biznesit të SME-ve të ndërtuara mbi "Dokumentet", "Identitetin" dhe "Pagesat" si dhe të ndihmojë klientët të strukturojnë administratimin e proceseve komplekse financiare duke ofruar zgjidhje të thjeshta, inteligjente, digjitale.

Oferta jonë në Shqipëri

Banqup Digithera
Vjen së shpejti

Kontakt

Duke klikuar butonin dërgo sa më poshtë, ju pranoni dhe i jepni të drejtën Unifiedpost Group, të trajtoj dhe ruaj të dhënat tuaja personale për t'ju informuar mbi informacionin e kërkuar. Për më shumë informacion, ju lutem merrni dijeni mbi politikat tona të privatësisë.