Želimo

da
vas

inspirišemo

Our solutions

 

 The cleverest way for SME's to create and send sales invoices, keep an overview of incoming and outgoing invoices and manage administration.
An innovative inbound solution for Procure-to-Pay processes. With Collect, your company is ideally equipped for all incoming documents.
A sustainable outbound solution for Order-to-Cash processes. With Channel, you’ve got everything your company needs for electronic outgoing documents or data in one single product. 

Our customers

Our customers

Zašto odabrati Unifiedpost Group-u?

 

 

Sve na jednom mestu

Jedna platforma zasnovana na oblak tehnologiji = jedan siguran centralizovan prostor za sve vaše finansijske podatke.

 

Jednostavna integracija

Mi osmišljavamo rešenja koja dopunjuju IT okruženja klijenata i lako se integrišu sa njihovim sistemima.


Brza implementacija

Nije potreban hardver niti instalacije na lokaciji – potrebno vam je samo korisničko ime i lozinka za pristup našim rešenjima u oblaku.


Usaglašenost

Mi se pridržavamo industrijskih standarda i usaglašeni smo sa svim propisima o privatnosti i bezbednosti.

What does the customer say?

Miel Horsten

General Manager

ALD raste izvan granica konvencionalne lizing kompanije i ide u pravcu da postane istiniti pokretač promena na tržištu. Samim tim, naši proizvodi postaju složeniji. Ova promena je moguća samo uz moderan i potpuno digitalan pristup, i znamo da možemo da računamo na Unifiedpost Group-u da nam pomogne u postizanju ove kritične tranzicije.

Olivier Onclin

COO

Uspeli smo da smanjimo zavisnost od sporih i složenih ciklusa puštanja u rad novih verzija IT rešenja osnaživanjem naše firme da kreira efikasne, višekanalne komunikacije usmerene na korisnike.

Christophe Meesters

CEO

Automatizacija administrativnog posla i ponavljajućih operacija je naša obaveza. Usluga koja može da se automatizuje putem nove tehnologije ima manju i, dugoročno, nema dodatu vrednost. Ona više ne može da se plasira na tržište. Ovako oslobođeni radnici mogu da pomognu u oblastima gde je dodata vrednost još uvek moguća.
Naši korisnici takođe smatraju da je veoma pogodno da se svim njihovim dokumentima upravlja na jednom mestu.
To ispunjava njihovu želju da koriste sve manje papira.

Get in touch