Korporativni klijenti i državne institucije

Želimo da vas inspirišemo i smanjimo složenost vaših poslovnih procesa.

Otkrijte kako kompanije menjaju način na koji rade.

"ALD raste izvan granica konvencionalne lizing kompanije i ide u pravcu da postane pravi pružalac mobilnosti. Samim tim, naši proizvodi postaju složeniji. Ova promena je moguća samo uz moderan i potpuno digitalan pristup, i znamo da možemo da računamo na Unifiedpost Group-u da nam pomogne u postizanju ove kritične tranzicije."

Miel Horsten - Generalni direktor, ALD Automotive

"Uspeli smo da smanjimo zavisnost od sporih i složenih ciklusa puštanja u rad novih verzija IT rešenja osnaživanjem naše firme da kreira efikasne, višekanalne komunikacije usmerene na korisnike."

Olivier Onclin - Operativni direktor, Belfius

"Sa Z login mogu da se prijavim bezbedno, na primer na RVO. Naša kompanija je smeštena u ruralnom području, gde domet za mobilne telefone nije uvek optimalan. Odlična stvar u vezi Z login je da mogu da se prijavim i sa OTP uređajem, tako da imam pristup relevantnim informacijama i kada je moj domet slab. A pošto smo mi LTO član, dobijam dodatni popust!"

Eefje Meihuizen-Kuyt - Preduzetnik poljoprivrednik i okružni savetnik FrieslandCampina

"Securex ima jaku veru u digitalne procese jer su oni brži, jednostavniji za praćenje i isplativiji od onih koji se oslanjaju na papir. Na našem kontinuiranom putu prema digitalnim procesima rada, stalno procenjujemo naše alatke i procese. Unifiedpost Group-a, sa dokazanim dosadašnjim postignućima u digitalizovanju sličnih procesa, razvila je ovo inovativno rešenje za preporučena pisma, čime postaje očigledni partner u preduzimanju sledećeg koraka."

Dimitri De Schepper - Direktor digitalnih poslova, Securex

Otkrijte naša rešenja

Documents

Kako firme rastu, administrativni teret uglavnom raste sa njima. Upravljanje velikim obimom transakcija može da predstavlja značajno opterećenje za resurse – posebno kada se to radi na tradicionalan način.

Naša rešenja za dokumenta i komunikacije su razvijena sa posebnim fokusom na preduzeća koja upravljaju velikim obimom finansijskih transakcija

Identity

Potpuno sertifikovano, i usaglašeno sa svim potrebnim propisima o privatnosti i bezbednosti, naše usluge identiteta pružaju bezbedne platforme za online identifikaciju i registraciju novih korisnika.

Payments

Kao jedan od evropskih vodećih pružalaca usluge plaćanja, mi možemo da učinimo celokupan finansijski lanac snabdevanja jednostavnijim, bilo da je klijent multinacionalna korporacija ili MSP koji posluje na lokalnom tržištu.

Finance & Services

Naša platforma omogućava lako dodavanje dodatnih usluga u raznolike ekosisteme da bi dodali, na primer, finansijska rešenja, rešenja procene kreditne sposobnosti ili upravljanje obavezama i potraživanjima.