Sektori

Naša rešenja prilagođena potrebama vašeg sektora

Poljoprivreda

Širom planete, poljoprivredna industrija igra ključnu ulogu u obavljanju najvažnijeg posla na svetu – donošenju hrane na naše stolove, 24/7. Ali ona to ne može da uradi ako veći deo vremena treba da provede u upravljanju svojim finansijama.

U Unifiedpost Group-i, želimo da pomognemo poljoprivrednim preduzećima da se fokusiraju na stvari koje su najbitnije tako što cemo finansije učiniti jednostavnim.
Naša jednostavna, bezbedna usluga obračunavanja se jednostavno koristi, bez obzira na računovodstveno iskustvo i stručnost. Još bolje, ona je potpuno nezavisna od banaka i revizora, pružajući korisnicima potpunu kontrolu nad njihovim finansijskim podacima.

Ona čak čuva elektronsku evidenciju svake transakcije u jednom ličnom i bezbednom okruženju sedam godina.

Računovodstvo

Unifiedpost Group-a je vrhunski partner za digitalizaciju. U pogledu poslovnog računovodstva, pružamo kompletnu uslugu na jednom mestu. Naša bezbedna platforma zasnovana na oblak tehnoilogiji predstavlja potpuno integrisano rešenje koje omogućava klijentima da upravljaju svojom računovodstvenom funkcijom iz jednog centralnog izvora. 

Znamo da poslovanje može biti složeno, i zbog toga stvari činimo jednostavnim. Naša platforma je dizajnirana za saradnju u kancelariji ili u pokretu - bilo da je sa kolegama, dobavljačima ili vašim računovođom. 
Takođe znamo da se svako poslovanje razlikuje. Svako posebno rešenje se kombinuje da bi izgradilo prilagođen digitalni set alata koji isporučuju besprekorne računovodstvene procese prema potrebama naših klijenata. 

Stoga, bez obzira da li klijent treba da kreira, pošalje, primi, odobri, plati, arhivira ili podeli fakture, mi imamo alatku da se to uradi, bilo kad i bilo gde.

Privremeni rad

Radna snaga se menja i zaposlenje na određeno vreme odnosno rad po ugovoru postaje sve uobičajeniji jer radnici zahtevaju veću fleksibilnost i raznovrsnost. Sektor privremenog rada je rastući fenomen, i to može predstavljati izazov za upravljanje kako firmama tako i samim regruterima. 

U Unifiedpost Group-i, želimo da olakšamo firmama da sa sigurnošću regrutuju talente na određeno vreme. Naša specijalno razvijena alatka omogućava radnicima na određeno vreme da potpišu ugovore i pristupe zadacima pomoću digitalne platforme koja je u potpunosti usaglašena sa zakonima o privatnosti i drugim regulatornim zahtevima.
Bez obzira da li je naš klijent poslodavac ili agencija za regrutovanje koja radi u njegovo ime, naše rešenje smanjuje administrativni teret tako da on može da se fokusira na svoje ljude.

Građevinarstvo

Kada je reč o složenim lancima snabdevanja, nijedna delatnost nije kao građevinarstvo. Ovaj raznoliki sektor se udružuje sa mnoštvom dobavljača – od frilensera i malih lokalnih firmi, do velikih multinacionalnih i konsultantskih kuća.

U Unifiedpost Group-i, mi razumemo vrednost pouzdanosti, efikasnosti i bezbednosti u pogledu poslovnih operacija ovog nivoa.
Naše rešenje za građevinarstvo je dovoljno agilno da može da se prilagodi potrebama ovog sektora koji se razvija, a takođe pruža sveobuhvatnu digitalnu platformu na koju klijenti mogu da se oslone kako bi isporučili potpuno digitalizovano fakturisanje i administrativne funkcije.

Ovo rešenje je osmišljeno da služi celokupnoj industriji. Stoga, bez obzira na veličinu firme, imamo digitalno rešenje koje odgovara potrebama.