Ko je Unifiedpost Group

U Unifiedpost Group, naša misija je da pomognemo klijentima da strukturišu složene finansijske ekosisteme korišćnjem pametnih, digitalnih rešenja.

U celom svetu, firme digitalizuju svoje finansijske procese: od ugovora ili narudžbine, do fakture, plaćanja i finansiranja. Da bi ovaj razvoj uspeo, mora da postoji pouzdana mreža koja povezuje ovaj raznoliki ekosistem.

Naša bezbedna platforma zasnovana na cloud tehnologiji osnažuje firme i omogućava pojednostavljene, automatizovane poslovne funkcije, od e-faktura i obrade plaćanja, do finansiranja obrtnog kapitala, rešenja e-identiteta i ostalo.
5.000.000+ Digitalnih korisnika
900.000+Korisnika
2500+ Korporativnih i državnih klijenata

 

400.000.000+ Dokumenata
26Zemalja
1.200+ Kolege

Sa pedigreom za tehnološke inovacije i dosadašnjim postignućima koji traju skoro 20 godina, naš put priča priču o ambiciji, posvećenosti i saradnji. Ali naš put se ne završava ovde! On je tek počeo.

2020: Uvršteni smo na Euronekst Brisel

Želimo da postanemo vodeća platforma zasnovana na oblaku za MSP poslovne usluge izgrađene na „Dokumentima“, „Identitetu“ i „Plaćanjima“.

Od 22. septembra smo uvršteni na uređenom tržištu Euronext berze u Briselu. Izlazak na bezru je važna prekretnica za budući razvojni put Unifiedpost Group kao nezavisne Fintech kompanije. 
 
Lansirali smo Jefacture, našu digitalnu računovodstvenu platformu u Francuskoj.

2019: Mi smo Unifiedpost Group

Mi smo Unifiedpost Group – Fintech kompanija koja pomaže klijentima da strukturišu složene finansijske administrativne procese pružanjem pogodnih, pametnih, digitalnih rešenja. 

Akvizicija Fitek i Prime Document je osigurala naše prisustvo na osam novih tržišta.

2018: Konsolidovanje naše pozicije

Ova godina je bila posvećena konsolidaciji naše celokupne ponude. Dodatno smo ojačali naša rešenja za integraciju finansijskog računovodstva pristupanjem ADM Solutions. Iste godine je Inventive Designers doneo više mogućnosti u vidu tehnologije višekanalne komunikacije sa klijentima velikog obima i drugim srodnim konsultantskim uslugama.

2017: Budućnost je integrisana

Glavno načelo digitalne transformacije je sposobnost da se dele, čuvaju i pristupa podacima daljinski i zajednički. Naša akvizicija Nomadesk donelo je ovu mogućnost našim klijentima.

Međutim i dalje je nedostajao jedan deo iz slagalice: automatizacija. Sa akvizicijom Onea, koja pruža automatske računovodstvene usluge sa ERP-integrisanim računovodstvenim rešenjima, naša misija da služimo celokupnoj obradi dokumenata i finansijskom lancu vrednosti je bila skoro potpuna. 

2016: Nova platforma za plaćanja

Danas naša platforma funkcioniše kao centralno čvorište na kome klijenti mogu da pristupe svim svojim finansijskim podacima - bilo kad i bilo gde. 2016. godine smo lansirali PAY-NXT, čime je Unifiedpost Group zvanično ustanovljena kao institucija za platni promet. Zbog toga naši klijenti mogu da upravljaju fakturisanjem kao i plaćanjima pomoću naše platforme.

2014-2015: Dobrodošlica za nove mogućnosti

Upravljanje dokumentima i odobrenjima je složeni proces saradnje koji se odigrava u okviru firme i između subjekata. To je ključni element finansijskog lanca vrednosti i od ključne je važnosti današnje ponude Unifiedpost Group.

To je postalo moguće kada smo dočekali otvorenih ruku eID (2014) i Zet Solutions (2015) u Grupu, koji su u poslovanju kombinovali usluge prepoznavanja identiteta, alatke za potpisivanje dokumenata i rešenja community platforme.

2012-2013: Naše prve akvizicije

Željni da uhvatimo talas digitalizacije, znali smo da moramo da kombinujemo organski razvoj sa novim mogućnostima. Naše prve akvizicije, PowertoPay (2012.), korporativnog centra za plaćanja, i Finodis (2013), pružaoca finansijskih usluga postavile su nas na put da postanemo integrisano rešenje u oblaku koje je sposobno za celokupnu obradu dokumenata i da podrži finansijski lanac vrednosti naših klijenata.

2004-2009: Naša početna ekspanzija u Evropi

Gradeći na našem uspehu u Belgiji, ubrzo smo prešli u Luksemburg (2004.) i Holandiju (2008.) jer smo postavili cilj za širenje u Evropi. Ovo je kulminiralo lansiranjem našeg vodećeg Razvojnog centra u Temišvaru, Rumunija, tokom 2009. godine.

2001: Naše osnivanje

„UnifiedPost“ je osnovao naš izvršni direktor Hans Leybaert u Belgiji, sa centralnim fokusom na tehnologiju obrade dokumenata.

EXCO
Members

Hans
Leybaert

osnivač i izvršni direktor

Osnovao je Unifiedpost 2001. i transformisao kompaniju od igrača u zemljama Beneluksa fokusiranog na obradu dokumenata u renomiranog panevropskog eksperta koji pruža usluge zasnovane na oblaku sa godišnjim prihodima od preko 69 miliona evra
Hans je prethodno bio partner u Axias Belgium i menadžer za kupce u holandskoj softverskoj kompaniji Baan.

Tom
Van Acker

Generalni direktor

Pridružio se Unifiedpost 2016. godine kao operativni direktor. Tom je stekao više od 20 godina iskustva u konsaltingu, IT i operacijama i opštem upravljanju u okviru tehnologija i finansijskih industrija. Prethodno je radio na višim pozicijama u EDS, Fortis, ABN Amro i BNP Paribas.

Hans
Jacobs

Kreativni direktor

Pridružio se Unifiedpost 2017. godine kao kreativni direktor. Hans ima 24 godina iskustva u marketingu, prodaji i poslovnom razvoju u finansijskoj industriji u BNP Paribas Fortis SA/NV i ING Belgium SA/NV.

Laurent
Marcelis

Finansijski direktor

Pridružio se Unifiedpost 2006. godine kao kreativni direktor; nakon što je napustio Grupu
2014. godine zbog rukovodeće funkcije u Belfius banci, vratio se 2016. i postao je Finansijski direktor. Preko 25 godina iskustva u konsaltingu, finansijskim uslugama i na višim rukovodećim položajima.
Prethodno je radio za Interpolis (2003.-2005.) i PwC (1997.-2003.).

Marcus
Laube

CSO

Joined Unifiedpost in April 2021 as Chief Sales Officer. With over 20 years’ experience he is a pioneer of e-Invoicing and B2B digitization. Previously he was the founder and CEO of crossinx and held senior positions at TietoEnator and Lufthansa. As Co-Chair he is leading the European e-Invoicing Service Provider Association (EESPA).

Get in touch

By clicking submit below, you consent to allow Unifiedpost Group to store and process the personal information submitted above to provide you the content requested. For more information, please consult our privacy policy.