Ko je Unifiedpost Group-a

U Unifiedpost Group-i, naša misija je da pomognemo klijentima da strukturišu složene finansijske ekosisteme korišćnjem pametnih, digitalnih rešenja.

U celom svetu, firme digitalizuju svoje finansijske procese: od ugovora ili narudžbine, do fakture, plaćanja i finansiranja. Da bi ovaj razvoj uspeo, mora da postoji pouzdana mreža koja povezuje ovaj raznoliki ekosistem.

Naša bezbedna platforma zasnovana na oblak tehnologiji osnažuje firme i omogućava pojednostavljene, automatizovane poslovne funkcije, od e-faktura i obrade plaćanja, do finansiranja obrtnog kapitala, rešenja e-identiteta i ostalo.
5.000.000+ Digitalnih korisnika
1.000.000+ MSP korisnika
2.500+ Korporativnih i državnih klijenata

 

400.000.000+ Dokumenata
30Zemalja
1.300+ Kolege
Sa pedigreom za tehnološke inovacije i dosadašnjim postignućima koji traju skoro 20 godina, naš put priča priču o ambiciji, posvećenosti i saradnji.
Ali naš put se ne završava ovde! On je tek počeo.


2021
Proširenje sa 15 na 20 evropskih zemalja 

Novu godinu započinjemo sa 3 nove akvizicije, stekavši čvrsto uporište širom Skandinavije i Poljske.

Digitalno rešenje 21 grams za obradu odlaznih računa integrišemo u vaše poslovanje, kako za korporativne kompanije, tako i za mala i srednja preduzeća. BanqUP će nam omogućiti da u našu bazu klijenata za MSP uvedemo otvorenije mogućnosti bankarstva i analitike podataka. Integracijom Akti, takođe možemo da pomognemo malim i srednjim preduzećima da razviju svoje aktivnosti e-trgovine, uključujući upravljanje narudžbinama i obradu računa.

Zahvaljujući ovim akvizicijama, spremni smo da vam pomognemo da napravite digitalni skok.


2020
Uvršteni smo na Euronext Brisel

Želimo da postanemo vodeća platforma zasnovana na oblak tehnologiji za MSP i poslovne usluge izgrađene na „Dokumentima“, „Identitetu“ i „Plaćanjima“.

Od 22. septembra smo uvršteni na uređenom tržištu Euronext berze u Briselu. Izlazak na bezru je važna prekretnica za budući razvojni put Unifiedpost Group-e kao nezavisne Fintech kompanije. 
 
Lansirali smo Jefacture, našu digitalnu računovodstvenu platformu u Francuskoj.


2019
Mi smo Unifiedpost Group-a

Mi smo Unifiedpost Group-a – Fintech kompanija koja pomaže klijentima da strukturišu složene finansijske administrativne procese pružanjem pogodnih, pametnih, digitalnih rešenja. 

Akvizicija Fitek i Prime Document je osigurala naše prisustvo na osam novih tržišta.


2018
Konsolidovanje naše pozicije

Ova godina je bila posvećena konsolidaciji naše celokupne ponude. Dodatno smo ojačali naša rešenja za integraciju finansijskog računovodstva pristupanjem ADM Solutions. Iste godine je Inventive Designers doneo više mogućnosti u vidu tehnologije višekanalne komunikacije sa klijentima velikog obima i drugim srodnim konsultantskim uslugama.


2017
Budućnost je integrisana

Glavno načelo digitalne transformacije je sposobnost da se dele, čuvaju i pristupa podacima daljinski i zajednički. Naša akvizicija Nomadeska donela je ovu mogućnost našim klijentima.

Međutim i dalje je nedostajao jedan deo iz slagalice: automatizacija. Sa akvizicijom Onea, koja pruža automatske računovodstvene usluge sa ERP-integrisanim računovodstvenim rešenjima, naša misija da služimo celokupnoj obradi dokumenata i finansijskom lancu vrednosti je bila skoro potpuna. 


2016
Nova platforma za plaćanja

Danas naša platforma funkcioniše kao centralno čvorište na kome klijenti mogu da pristupe svim svojim finansijskim podacima - bilo kad i bilo gde. 2016. godine smo lansirali PAY-NXT, čime je Unifiedpost Group-a zvanično ustanovljena kao institucija za platni promet. Zbog toga naši klijenti mogu da upravljaju fakturisanjem kao i plaćanjima pomoću naše platforme.


20142015
Dobrodošlica za nove mogućnosti

Upravljanje dokumentima i odobrenjima je složeni proces saradnje koji se odigrava u okviru firme i između subjekata. To je ključni element finansijskog lanca vrednosti i od ključne je važnosti današnje ponude Unifiedpost Group-e.

To je postalo moguće kada smo dočekali otvorenih ruku eID (2014) i Zet Solutions (2015) u Grupu, koji su u poslovanju kombinovali usluge prepoznavanja identiteta, alatke za potpisivanje dokumenata i rešenja community platforme.


20122013
Naše prve akvizicije

Željni da uhvatimo talas digitalizacije, znali smo da moramo da kombinujemo organski razvoj sa novim mogućnostima. Naše prve akvizicije, PowertoPay (2012.), korporativnog centra za plaćanja, i Finodis (2013), pružaoca finansijskih usluga postavile su nas na put da postanemo integrisano rešenje u oblak tehnologiji koje je sposobno za celokupnu obradu dokumenata i da podrži finansijski lanac vrednosti naših klijenata.


20042009
Naša početna ekspanzija u Evropi

Gradeći na našem uspehu u Belgiji, ubrzo smo prešli u Luksemburg (2004.) i Holandiju (2008.) jer smo postavili cilj za širenje u Evropi. Ovo je kulminiralo lansiranjem našeg vodećeg Razvojnog centra u Temišvaru, Rumunija, tokom 2009. godine.


2001
Naše osnivanje

„UnifiedPost“ je osnovao naš izvršni direktor Hans Leybaert u Belgiji, sa centralnim fokusom na tehnologiju obrade dokumenata.

Članovi
Izvršnog
odbora

Hans
Leybaert

Osnivač i izvršni direktor

Osnovao je Unifiedpost 2001. i transformisao kompaniju od igrača u zemljama Beneluksa fokusiranog na obradu dokumenata u renomiranog panevropskog eksperta koji pruža usluge zasnovane na oblak tehnologiji sa godišnjim prihodima od preko 69 miliona evra Hans je prethodno bio partner u Axias Belgium i menadžer za kupce u holandskoj softverskoj kompaniji Baan.

Tom
Van Acker

Generalni direktor

Pridružio se Unifiedpost 2016. godine kao operativni direktor. Tom je stekao više od 20 godina iskustva u konsaltingu, IT i operacijama i opštem upravljanju u okviru tehnologija i finansijskih industrija. Prethodno je radio na višim pozicijama u EDS, Fortis, ABN Amro i BNP Paribas.

Laurent
Marcelis

Finansijski direktor

Pridružio se Unifiedpost 2006. godine kao kreativni direktor; nakon što je napustio Grupu
2014. godine zbog rukovodeće funkcije u Belfius banci, vratio se 2016. i postao je Finansijski direktor. Preko 25 godina iskustva u konsaltingu, finansijskim uslugama i na višim rukovodećim položajima.
Prethodno je radio za Interpolis (2003.-2005.) i PwC (1997.-2003.).

Hans
Jacobs

Kreativni direktor

Pridružio se Unifiedpost 2017. godine kao kreativni direktor. Hans ima 24 godina iskustva u marketingu, prodaji i poslovnom razvoju u finansijskoj industriji u BNP Paribas Fortis SA/NV i ING Belgium SA/NV.

Marcus
Laube

Direktor prodaje

Pridružio se Unifiedpostu aprila 2021. godine kao glavni direktor prodaje. Sa preko 20 godina iskustva pionir je e-fakturisanja i B2B digitalizacije. Ranije je bio osnivač i izvršni direktor kompanije Crossinx i bio je na visokim pozicijama u TietoEnator-u i Lufthansi. Kao kopredsedavajući vodi Evropsko udruženje pružalaca usluga e-fakturisanja (EESPA).

Marleen
Mouton

Glavni pravnik i službenik za usklađenost sa zakonskom regulativom

Pridružila se kompaniji Unifiedpost u januaru 2021. godine, radi daljeg razvoja pravnog odeljenja, usklađenosti preduzeća i jačanja okvira korporativnog upravljanja. Marleen je iskusni advokat sa preko 20 godina iskustva u bankarstvu i finansijama, korporacijskom pravu i regulatornim finansijskim službama. Pravo je diplomirala na KULeuven-u, a zvanje magistra stekla na Pravnom fakultetu Univerziteta u Pensilvaniji.

Kontaktirajte nas

Klikom na Prosledi, dajete saglasnost da Unifiedpost Group može da čuva i obrađuje lične podatke koje su gore prosleđeni kako bi vam pružila zahtevani sadržaj. Više informacija potražite u našoj politici privatnosti.