Ko je Unifiedpost Group-a

U Unifiedpost Group-i, naša misija je da učinimo poslovanje lakim i pametnim pomažući organizacijama da izgrade snažne digitalne veze sa svojim klijentima.
 
Naša, zasnovana na oblaku, otvorena mreža potrošača i organizacija  – malih ili velikih, lokalnih ili globalnih – promoviše saradnju, digitalne interakcije, razmenu dokumenata, plaćanja i optimizaciju toka novca. Takođe omogućava nama i našim partnerima da kreiramo dodatne usluge kako bismo pomogli organizacijama da rastu.
 
U našoj pouzdanoj mreži svakog verifikovanog učesnika opremamo pravim alatima za digitalizaciju i automatizaciju poslovnih procesa, uključujući procese od porudžbine-do-naplate i od nabavke-do-plaćanja. Ti alati se kreću od pametnih mobilnih i veb aplikacija preko softverskih integracija pa sve do potpuno dokumentovanih API-ja.
5.000.000+ Digitalnih korisnika
1.000.000+ MSP korisnika
2.500+ Korporativnih i državnih klijenata

 

500.000.000+ Dokumenata
32Zemalja
1.400+ Kolege
Sa pedigreom za tehnološke inovacije i dosadašnjim postignućima koji traju skoro 20 godina, naš put priča priču o ambiciji, posvećenosti i saradnji.
Ali naš put se ne završava ovde! On je tek počeo.


2021
Proširenje sa 15 na 20 evropskih zemalja 

2021. je do sada bila godina izgradnje. Kupili smo šest kompanija: 21grams, BanqUP, Akti, Digithera, Sistema eFactura i crossinx. Započeli smo integraciju ovih akvizicija.

Nastavljamo sa uvođenjem Banqup-a, naše premium one-stop-shop platforme za mala i srednja preduzeća, širom Evrope. Sa uvođenjem Banqup-a na sva ova tržišta, u dobroj smo poziciji da iskoristimo trenutak regulative jer vlade širom Evrope nastoje da premoste razlike u PDV-u.


2020
Uvršteni smo na Euronext Brisel

Želimo da postanemo vodeća platforma zasnovana na oblak tehnologiji za MSP i poslovne usluge izgrađene na „Dokumentima“, „Identitetu“ i „Plaćanjima“.

Od 22. septembra smo uvršteni na uređenom tržištu Euronext berze u Briselu. Izlazak na bezru je važna prekretnica za budući razvojni put Unifiedpost Group-e kao nezavisne Fintech kompanije. 
 
Lansirali smo Jefacture, našu digitalnu računovodstvenu platformu u Francuskoj.


2019
Mi smo Unifiedpost Group-a

Mi smo Unifiedpost Group-a – Fintech kompanija koja pomaže klijentima da strukturišu složene finansijske administrativne procese pružanjem pogodnih, pametnih, digitalnih rešenja. 

Akvizicija Fitek i Prime Document je osigurala naše prisustvo na osam novih tržišta.


2018
Konsolidovanje naše pozicije

Ova godina je bila posvećena konsolidaciji naše celokupne ponude. Dodatno smo ojačali naša rešenja za integraciju finansijskog računovodstva pristupanjem ADM Solutions. Iste godine je Inventive Designers doneo više mogućnosti u vidu tehnologije višekanalne komunikacije sa klijentima velikog obima i drugim srodnim konsultantskim uslugama.


2017
Budućnost je integrisana

Glavno načelo digitalne transformacije je sposobnost da se dele, čuvaju i pristupa podacima daljinski i zajednički. Naša akvizicija Nomadeska donela je ovu mogućnost našim klijentima.

Međutim i dalje je nedostajao jedan deo iz slagalice: automatizacija. Sa akvizicijom Onea, koja pruža automatske računovodstvene usluge sa ERP-integrisanim računovodstvenim rešenjima, naša misija da služimo celokupnoj obradi dokumenata i finansijskom lancu vrednosti je bila skoro potpuna. 


2016
Nova platforma za plaćanja

Danas naša platforma funkcioniše kao centralno čvorište na kome klijenti mogu da pristupe svim svojim finansijskim podacima - bilo kad i bilo gde. 2016. godine smo lansirali PAY-NXT, čime je Unifiedpost Group-a zvanično ustanovljena kao institucija za platni promet. Zbog toga naši klijenti mogu da upravljaju fakturisanjem kao i plaćanjima pomoću naše platforme.


20142015
Dobrodošlica za nove mogućnosti

Upravljanje dokumentima i odobrenjima je složeni proces saradnje koji se odigrava u okviru firme i između subjekata. To je ključni element finansijskog lanca vrednosti i od ključne je važnosti današnje ponude Unifiedpost Group-e.

To je postalo moguće kada smo dočekali otvorenih ruku eID (2014) i Zet Solutions (2015) u Grupu, koji su u poslovanju kombinovali usluge prepoznavanja identiteta, alatke za potpisivanje dokumenata i rešenja community platforme.


20122013
Naše prve akvizicije

Željni da uhvatimo talas digitalizacije, znali smo da moramo da kombinujemo organski razvoj sa novim mogućnostima. Naše prve akvizicije, PowertoPay (2012.), korporativnog centra za plaćanja, i Finodis (2013), pružaoca finansijskih usluga postavile su nas na put da postanemo integrisano rešenje u oblak tehnologiji koje je sposobno za celokupnu obradu dokumenata i da podrži finansijski lanac vrednosti naših klijenata.


20042009
Naša početna ekspanzija u Evropi

Gradeći na našem uspehu u Belgiji, ubrzo smo prešli u Luksemburg (2004.) i Holandiju (2008.) jer smo postavili cilj za širenje u Evropi. Ovo je kulminiralo lansiranjem našeg vodećeg Razvojnog centra u Temišvaru, Rumunija, tokom 2009. godine.


2001
Naše osnivanje

„UnifiedPost“ je osnovao naš izvršni direktor Hans Leybaert u Belgiji, sa centralnim fokusom na tehnologiju obrade dokumenata.

Kontaktirajte nas

Klikom na Prosledi, dajete saglasnost da Unifiedpost Group može da čuva i obrađuje lične podatke koje su gore prosleđeni kako bi vam pružila zahtevani sadržaj. Više informacija potražite u našoj politici privatnosti.