Digitalizujte vaše finansijske procese

Unifiedpost Group-a vam pomaže da digitalizujete vaše finansijske procese pružanjem pametnih, integrisanih i pristupačnih rešenja zasnovanih na oblak tehnologiji.
Mi menjamo način na koji ljudi rade.

Unifiedpost Platforma

Naša bezbedna platforma zasnovana na oblak tehnologiji osnažuje poslovanje racionalizacijom, integracijom i automatizacijom ključnih poslovnih funkcija - od nabavke, e-fakturisanja i obrade plaćanja do finansiranja obrtnog kapitala, rešenja e-identiteta i još puno toga.

Naš pristup pospešuje efikasnost i dodatu vrednost pružajući klijentima pristup u realnom vremenu njihovoj kompletnoj finansijskoj aktivnosti na jednoj intuitivnoj platformi – pametan prostor za saradnju gde možete da upravljate svim transakcijama. Bilo kad i bilo gde.

Documents

Kako firme rastu, administrativni teret uglavnom raste sa njima. Upravljanje velikim obimom transakcija može da predstavlja značajno opterećenje za resurse – posebno kada se to radi na tradicionalan način.

Naša rešenja za dokumenta i komunikacije su razvijena sa posebnim fokusom na preduzeća koja upravljaju velikim obimom finansijskih transakcija

Identity

Potpuno sertifikovano, i usaglašeno sa svim potrebnim propisima o privatnosti i bezbednosti, naše usluge identiteta pružaju bezbedne platforme za online identifikaciju i registraciju novih korisnika.

Payments

Kao jedan od evropskih vodećih pružalaca usluge plaćanja, mi možemo da učinimo celokupan finansijski lanac snabdevanja jednostavnijim, bilo da je klijent multinacionalna korporacija ili MSP koji posluje na lokalnom tržištu.

Finance & Services

Naša platforma omogućava lako dodavanje dodatnih usluga u raznolike ekosisteme da bi dodali, na primer, finansijska rešenja, rešenja procene kreditne sposobnosti ili upravljanje obavezama i potraživanjima.

Unifiedpost Platforma: Banqup

Primer Unifiedpost Platforme namenjene za MSP korisnike je Banqup: digitalna veza između računovođa i preduzetnika koja ukida administrativnu birokratiju i daje vam više vremena.

Otkrijte Banqup

Sektori

Naša rešenja prilagođena potrebama vašeg sektora.
Saznajte više o našim rešenjima zasnovanim na sektoru, na primer poljoprivreda, računovodstvo, privremeni rad ili građevinarstvo.

Pročitajte više

Zašto odabrati Unifiedpost Group-u?

 

Unifiedpost Group-a pojednostavljuje ključne poslovne funkcije, od fakturisanja i plaćanja do finansijskih rešenja i aplikacija za dodatne usluge.

Sve na jednom mestu

Jedna platforma zasnovana na oblak tehnologiji = jedan siguran centralizovan prostor za sve vaše finansijske podatke.

Jednostavna integracija

Mi osmišljavamo rešenja koja dopunjuju IT okruženja klijenata i lako se integrišu sa njihovim sistemima.

Brza implementacija


Nije potreban hardver niti instalacije na lokaciji – potrebno vam je samo korisničko ime i lozinka za pristup našim rešenjima u oblaku.

Usaglašenost


Mi se pridržavamo industrijskih standarda i usaglašeni smo sa svim propisima o privatnosti i bezbednosti.