Unifiedpost Finance & Services

Saradnja podstiče inovacije, znanje i razvoj, zbog čega ga uspešne firme koje gledaju unapred ugrađuju u svoj DNK.


Mala i srednja preduzeća (MSP) su jedan od najjačih pokretača ekonomskog razvoja, inovacija i zaposlenja. Često identifikovana kao ključna prepreka razvoju MSP-a je pristup finansiranju.


Naša platforma i tržište, omogućavaju lako dodavanje dodatnih usluga raznim ekosistemima da bi dodali, na primer, finansijska rešenja, rešenja procene kreditne sposobnosti ili upravljanja dugovima.

Finansijska rešenja

Da li ikada naiđete na probleme sa likvidnošću zbog naglog razvoja, sezonskih uticaja ili jednostavno zbog dinamike tržišta na kome se nalazite? Da li vam je često teško da ispunite ovu potrebu na brz i fleksibilan način?

Unifiedpost će vam pomoći sa fleksibilnim finansiranjem obrtnog kapitala. Bez obaveznog odlaska u banku svaki put i samo kada je to potrebno.

Kako?

Mi finansiramo vaše odlazne fakture. Možete da izaberete koja faktura da bude plaćena ranije. Kada fakture ispune naše zahteve, dobićete novac unapred.

Više informacija?

Uskoro

Prodajno mesto - Banqup

Banqup je naša platforma zasnovana na cloud tehnologiji za MSP, izgrađena na dokumentima, identitetu i plaćanjima, smanjuje složenost vaših poslovnih procesa.

Našem prodajnom mestu možete da pristupite preko Banqup' a i da lako aktivirate usluge kao na primer, rešenja finansiranja, procene kreditne sposobnosti ili upravljanja dugovima

Akti

Upravljajte celokupnim svojim poslovanjem u jednom alatu.
CRM, fakturisanje, zalihe i intervencije po meri za preduzetnike.

Više informacija

Nomadesk

Softver za sinhronizaciju i deljenje poslovnih datoteka koji omogućava profesionalnim klijentima da uređuju, dele, sinhronizuju i osiguravaju datoteke sa bilo kog mesta – na mreži i van mreže!
100% fokusiran kanal na partnere.

Više informacija