Unifiedpost Payments

Kao jedan od evropskih vodećih pružalaca usluga plaćanja, mi možemo da učinimo celokupan finansijski lanac snabdevanja jednostavnijim, bilo da je klijent multinacionalna korporacija, ili MSP koja služi malom lokalnom tržištu.

 

PowerToPay, naš centar za korporativna plaćanja, razvijen je za velika preduzeća koja upravljaju velikim obimima transakcija u velikom portfelju bankovnih računa na različitim tržištima.

  

Šta više, preko Unifiedpost Payments S.A., mi smo obezbedili dozvolu da delujemo kao institucija za platni promet od belgijske nacionalne banke, što nam omogućava da kreiramo račune i upravljamo plaćanjima u ime naših klijenata i time zaokružujemo lanac vrednosti od porudžbine do gotovine.

  

Za manje firme, povezujemo naše rešenje za plaćanja sa našom platformom Billtobox.

 

Sa rešenjem itspaid, nudimo vam dodatnu alatku kojom, koliko je moguće, procedura plaćanja vašim klijentima postaje jednostavna i efikasna uz pomoć centralizacije njihovih zahteva za plaćanjem u jednoj aplikaciji. 

 

Kao licencirana ustanova za platni promet, klijenti mogu da budu sigurni da je Unifiedpost Group kredibilan, bezbedan i pouzdan partner.

Naši
brendovi

Unifiedpost Payments se bavi svim šemama i mehanizmima koji sačinjavaju ekosistem plaćanja kakav znamo danas
Novčanik za plaćanje koji olakšava obradu zahteva za plaćanjem
Jedna platforma za plaćanja za sva vaša plaćanja. Podstaknite razvoj iz centralizovanih platnih tokova

Beware of phishing emails with payment links to fake Unifiedpost websites

More info