Srbija

Srbija

Tošin bunar 185
11070 Beograd
+381 11 7150748

office.rs@unifiedpost.com

U Srbiji i regionu postojimo više od 20 godina i svojim korisnicima pružamo usluge generisanja, obrade i slanja dokumenata putem svih tradicionalnih i elektronskih kanala.

Od 2019. godine, postali smo deo Unifiedpost Grupe, velike pan-evropske kompanije sa sedištem u Belgiji, koja pomaže klijentima da struktuiraju složene finansijske ekosisteme isporučujući intuitivna, pametna, digitalna rešenja.

Unifiedpost u našoj zemlji zapošljava više od 100 ljudi koji vode brigu o ostvarenju vaših poslovnih ciljeva na pouzdan, efikasan i jednostavan način.

Naša rešenja za e-Fakture

Banqup Fitekin Unibill Uniout Unisender CCM Arhiver

Banqup, rešenje za elektronsko fakturisanje

Najpametniji način za kreiranje i slanje faktura, evidentiranje ulaznih i izlaznih dokumenata i upravljanje administracijom. Omogućava laku razmenu elektronskih dokumenta sa vašim računovođom. Kontaktirajte nas i digitalizujte vaše poslovanje.

Prijava Banqup Više informacija 

Vesti i događaji

Unifiedpost starts 2021 with three acquisitions

La Hulpe (Belgium), 22 January 2021 - True to its ambitious expansion program, Unifiedpost went public in September of last year, raising a staggering €175 million in fresh capital. We immediately started investing this capital by announcing three major acquisitions. Thanks to these acquisitions, we’re ready to help you make the digital leap.

Read more

Unifiedpost Group listed on Euronext Brussels

On 22 September 2020 Unifiedpost Group listed on the regulated market of Euronext Brussels. Going public is an important milestone for Unifiedpost Group’s future growth journey as an independent Fintech company.

Read more

Unifiedpost Group and Google Cloud collaborate in document digitization

Unifiedpost Group (Euronext: UPG), a prominent European Fintech, announces a collaboration with Google Cloud to advance its document digitization capabilities, leveraging Google Cloud’s Procurement DocAI.

Read more

U dobrom ste društvu

"Unifiedpost je naš dugogodišnji saradnik za brojne usluge u oblasti masovne štampe. Unifiedpost funkcioniše prema visoko postavljenim standardima u domenu tehnologije, logistike i security polisa koje su od značaja u ovoj oblasti. Posebno bismo istakli resurse istakli resurse koje imaju na raspolaganju u pogledu stručnosti, brzine realizacije naših zahteva i predustretljivosti u hitnim situacijama i vanrednim okolnostima. "

Dragan Mutavdžić - Head of Central Procurement and Cost Management Department, Raiffeisen banka a.d. Belgrade

"Tražili smo – i u kompaniji Unifiedpost našli – partnera koji zadovoljava naše visoke standarde poslovanja. Već dugi niz godina, Unifiedpost nam pruža usluge varijabilne štampe i štampanja poslovne dokumentacije. Imajući u vidu njen visoki nivo profesionalizma i uspešnu saradnju sa Generali Osiguranjem Srbija, uvereni smo da će Unifiedpost još dugo biti vodeća kompanija u svojoj oblasti.

Vesna Brkić Bošković - Direktor Direkcije za logistiku i nabavku, Generali Osiguranje Srbija a.d.o.

"Sigurnost i poverenje – to je spona i najkraći opis izvrsne petogodišnje saradnje Unifiedpost kompanije i UNIQA osiguranja. Kvalitet, predusretljivost i pouzdanost su sinonimi za Unifiedpost, a za nas rasterećenje u svakodnevnom poslovanju jer znamo da će svaki dogovor, vremenski okvir ili zahtev, biti ispoštovan. Fokusirana na klijente, UNIQA kontinuirano širi krug poverenja, a u tom cilju, poslovni odnos sa kompanijom Unifiedpost prevazilazi tradicionalni profesionalni okvir. Iznova pronalazimo nove mogućnosti za pružanje vrhunske usluge našim klijentima unapređujemo saradnju, zajedno stvarajući nove prilike za obostrani rast."

Sonja Marić - Direktor sektora za marketing i korporativne komunikacije, Uniqa osiguranje a.d.o. Beograd

"Dosadašnja uspešna saradnja koja traje duže od pola decenije, bazirana je na stručnosti i razumevanju poslovnih potreba, kao i spremnosti da se te potrebe zadovolje. Svedoci smo brzih promena na tržištu, a Unifiedpost je potvrdio spremnost da se u organizacionom, kao i poslovno-tehnološkom smislu prilagodi, bazirajući svoje poslovanje na najvišim standardima. "

 

Dušica Gladović - Tim lider za direktni marketing, Banka Intesa a.d. Beograd

Kontaktirajte nas

Klikom na Prosledi, dajete saglasnost da Unifiedpost Group može da čuva i obrađuje lične podatke koje su gore prosleđeni kako bi vam pružila zahtevani sadržaj. Više informacija potražite u našoj politici privatnosti.