Srbija

Srbija

Tošin bunar 185
11070 Novi Beograd
+381 11 7150748

office.rs@unifiedpost.com

Unifiedpost preko 20 godina korisnicima u Srbiji i regionu pruža usluge generisanja, obrade i slanja dokumenata putem svih tradicionalnih i elektronskih kanala.

Mi smo deo Unifiedpost Group, velike pan-evropske kompanije sa sedištem u Belgiji koja pomaže klijentima da struktuiraju složene finansijske ekosisteme isporučujući intuitivna, pametna, digitalna rešenja.

Naša ponuda

 

Banqup, rešenje za elektronsko fakturisanje

Najpametniji način za kreiranje i slanje faktura, evidentiranje ulaznih i izlaznih dokumenata i upravljanje administracijom. Omogućava laku razmenu elektronskih dokumenta sa vašim računovođom. Kontaktirajte nas i digitalizujte vaše poslovanje.

Prijava Banqup Više informacija 


Fitekin, sistem za upravljanje ulaznim fakturama

Želite da unapredite proces upravljanja ulaznim fakturama ? 
Fitekin je rešenje koje vam može pomoći u tome i to od prijema faktura, preko toka odobravanja, do pripreme knjiženja i arhiviranja.

 Prijava Fitekin          Više informacija 


Unibill, automatizovano fakturisanje i slanje dokumenata na više digitalnih kanala

Vaši poslovni procesi uključuju veliki broj dokumenta i neophodno vam je rešenje za automatizaciju slanja !? Unibill je pravi izbor za vas ! Namenjen klijentima kao što su banke, telekom i komunalna preduzeća. 

Više informacija


Uniout, upravljanje izlaznim fakturama

Imate veliki broj kupaca i potrebu za automatizacijom procesa fakturisanja?
Uniout je adekvatno rešenje za vas koje pokriva proces odobravanja, isporuku i arhiviranje.

Više informacija


Unisender, upravljanje marketinškim kampanjama: kreiranje, slanje i izveštavanje

Želite da efikasno komunicirate i upravljate vašim marketinškim kampanjama putem digitalnih kanala ?
Probajte Unisender.

Više informacija


CCM, automatsko generisanje pametnih dokumenata

Namenjeno klijentima sa velikim brojem dokumenata, kao što su banke, telekom i komunalna preduzeća, sa ciljem automatskog generisanja dokumenata.

Više informacija


Arhiver, rešenje za čuvanje dokumenata

Imate potrebu za čuvanjem dokumenata u jednom sigurnom okruženju ? Arhiver je parvo rešenje za vas, kontaktirajte nas i napravite prvi korak ka sigurnoj arhivi.

Više informacija

Vesti i događaji

Unifiedpost starts 2021 with three acquisitions

La Hulpe (Belgium), 22 January 2021 - True to its ambitious expansion program, Unifiedpost went public in September of last year, raising a staggering €175 million in fresh capital. We immediately started investing this capital by announcing three major acquisitions. Thanks to these acquisitions, we’re ready to help you make the digital leap.

Read more

Unifiedpost Group listed on Euronext Brussels

On 22 September 2020 Unifiedpost Group listed on the regulated market of Euronext Brussels. Going public is an important milestone for Unifiedpost Group’s future growth journey as an independent Fintech company.

Read more

Unifiedpost Group and Google Cloud collaborate in document digitization

Unifiedpost Group (Euronext: UPG), a prominent European Fintech, announces a collaboration with Google Cloud to advance its document digitization capabilities, leveraging Google Cloud’s Procurement DocAI.

Read more

U dobrom ste društvu

"Unifiedpost je naš dugogodišnji saradnik za brojne usluge u oblasti masovne štampe. Unifiedpost funkcioniše prema visoko postavljenim standardima u domenu tehnologije, logistike i security polisa koje su od značaja u ovoj oblasti. Posebno bismo istakli resurse istakli resurse koje imaju na raspolaganju u pogledu stručnosti, brzine realizacije naših zahteva i predustretljivosti u hitnim situacijama i vanrednim okolnostima. "

Dragan Mutavdžić - Head of Central Procurement and Cost Management Department, Raiffeisen banka a.d. Belgrade

"Tražili smo – i u kompaniji Unifiedpost našli – partnera koji zadovoljava naše visoke standarde poslovanja. Već dugi niz godina, Unifiedpost nam pruža usluge varijabilne štampe i štampanja poslovne dokumentacije. Imajući u vidu njen visoki nivo profesionalizma i uspešnu saradnju sa Generali Osiguranjem Srbija, uvereni smo da će Unifiedpost još dugo biti vodeća kompanija u svojoj oblasti.

Vesna Brkić Bošković - Direktor Direkcije za logistiku i nabavku, Generali Osiguranje Srbija a.d.o.

"Sigurnost i poverenje – to je spona i najkraći opis izvrsne petogodišnje saradnje Unifiedpost kompanije i UNIQA osiguranja. Kvalitet, predusretljivost i pouzdanost su sinonimi za Unifiedpost, a za nas rasterećenje u svakodnevnom poslovanju jer znamo da će svaki dogovor, vremenski okvir ili zahtev, biti ispoštovan. Fokusirana na klijente, UNIQA kontinuirano širi krug poverenja, a u tom cilju, poslovni odnos sa kompanijom Unifiedpost prevazilazi tradicionalni profesionalni okvir. Iznova pronalazimo nove mogućnosti za pružanje vrhunske usluge našim klijentima unapređujemo saradnju, zajedno stvarajući nove prilike za obostrani rast."

Sonja Marić - Direktor sektora za marketing i korporativne komunikacije, Uniqa osiguranje a.d.o. Beograd

"Dosadašnja uspešna saradnja koja traje duže od pola decenije, bazirana je na stručnosti i razumevanju poslovnih potreba, kao i spremnosti da se te potrebe zadovolje. Svedoci smo brzih promena na tržištu, a Unifiedpost je potvrdio spremnost da se u organizacionom, kao i poslovno-tehnološkom smislu prilagodi, bazirajući svoje poslovanje na najvišim standardima. "

 

Dušica Gladović - Tim lider za direktni marketing, Banka Intesa a.d. Beograd

Kontaktirajte nas

Klikom na Prosledi, dajete saglasnost da Unifiedpost Group može da čuva i obrađuje lične podatke koje su gore prosleđeni kako bi vam pružila zahtevani sadržaj. Više informacija potražite u našoj politici privatnosti.